tavsiye marka istiyorum

suayranur

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Eylül 2012
38
18
38
İzmir
Arkadaşlar bana öyle bir parfüm tavsiye edinki, içinde afrodizyak yüklü olsun. yani daha açık bir dille söylemem gerekirse, erkeği baştan çıkaracak bir koku arıyorum. bu konuda tavsiyelerinizi bekliyorum. hangi markaları kullanıyorsunuz?
çok pahalı da olmasın.
(yanlış anlaşılmasın, evliyim eşim için istiyorum)

Canim neden yanlis anliyalim ister evli ol ister bekar herkes parfümünün etkileyici olmasini ister :)
Ben bir yerde erkeklerin genelikle sekerli parfümleri etkilendigini okumustum ve bende bu fikre katiliyorum.
Ama tabi seker var seker var bide tabi zevkler ve renkler meselesi var.

Mesela bende sekerli kokulari severim ama Victor&Rolf in bonbonu nu sevemedim.
Gerci birkez deniyebildim ama ilk izlenimim berbati. Bas agrisi yapti bende. Ogün bir cok parfüm denemistim bunun da etkisi olabilir. Bu yüzden bu parfüme bir sans daha vermeyi düsünüyorum ama demek istedigim su her parfümün farkli bir tatliligi var bazilari meyvemsi ciceksi oluyor bazilari baya seker seker kokuyor bide surup gibi olanlar var. Önemli olan notalarin uyumu.

Erkeklerin begendigi parfümlerden örnek vermek gerekirse Dior Hypnotic poisen, Escada Magnetism ve gucci rush ilk aklima gelen parfümler. Tabi Hypnotic poisen ile rush tabiri caizse biraz eski moda oldular.Son zamanlarin en basarili parfümleri arasin da Lancome la vie est belle de var.
Roberto cavalli ve paco rabanne lady millionda erkeklerin begendigi parfümler arasinda diye hatirliyorum. Bu iki parfümün tarzlari birbirine benziyor.

Bu arada Annayake matsuri de afrodizyak iceriyormus dügün parümümü ne deniyormus parfümerideki görevli demisti neden diye sordugumda afrodizyak iceriyor dedi ama ne kadar dogru bilemem.Bu kokuyu denedim ama malesef yine cok yogun parfüm denedigim günlerden biriydi bu yüzden iyi veya kötü diyemicem bence bir dene gör :)

ilk aklima gelen bunlar oldu ama bence sen avantajlisin canim esine bir sor belki o daha hafif kokulardan hoslaniyordur yada onada denet öyle al.

Givenchy organza da afrodizyak varmış. Erkekleri çok etkiliyormuş diye okumuştum bir dergide.

Dior hypnotic poison edt, escada magnetism, juicy couture viva la juicy gold couture.

Özellikle son 2 parfüm sevgilimi çok etkiledi.

Eşinin koku zevkini az çok bilmen lazım canım mesela eşin parfüm sıktığın zaman ne tür kokulardan hoşlanıyor şekerli mi,çiçeksi mi..vs.mesela benim eşim pek fazla sevmez sıktığım kokuları ama bvlgari jasmin noire bayılıyor fazla ağır olanlarıda sevmez mesela ona göre olmalı seçimin

Feromon içeren parfümler diye aratmanı öneririm.

avon little black drees ve rare gold tavsiye ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…