- 2 Eylül 2009
- 1.328
- 493
- 198
- 44
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
saçımı loreal in recital preference serisinden 8.1 koyu sarı küllü rengine boyatmak istiyorum. saçımda boya yok, saçımın rengi koyu kestane. acaba güzel olurmu. istediğim renk ise gülben ergen yada aslı enverin saç rengine yakın bir saç rengi
arkadaşlar loreal casting 700 kumralla saçlarımı az önce boyaddım saçımda beyazım az olmasına rağğman onları bile kapatmamış üstelik de kutudakinden daha koyu bi renk
bence denea.s ben bal köpüğünü kullanıyordumm parlak ve güzel oluyordu benim saçlarım da çok hassas o yüzden denemiştim biraz akıyor ama ben beğendim!!arkadaşlar benim saçlarım yaz başında acayip yandı suanda boya tam olarak tutmuo bende koyu kestaneye boyamayı düşünüorum bu boya işe yarar mı tutar mı bilmiorum boşu boşuna yapmak istemiorum benim durumumda olan varsa ve yardım ederse cok sevinirim..
den azından yıpratmıyorr!!!:lepi:saol çok tesekkur ederim umarım işe yarar..
2. ye boyuyorum bende kuaför tavsiye etmişti .ama beyazları çok az kapatıyor içinde %70 yazmasına rağmen hemde.birde renk dediğin gibi kutudakiyle alakası yok çok koyu bir renk oluyor .hiç memnun kalmadım
ayrıca sanki saçımı matlaştırdı sizdede öyle oldumu?
canım küllü olarak adlandırılan tonların kızıllık ve turunculuk yapmadığını okudum hep yorumlarda ben..kızlar bende turuncu olmayan bir açık kumral istiyorum sizce hangi markada var