Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende fındık kabugu saclarımı(diplerim cok geldi) kendi rengime acık kestaneye yani boyıycam zararsız diye bu boyadan aldım ama koyu oluyor falan diyen arkadaslar olmus acık kestane cokmu koyu oluyor akma olmuyormu
selam hidennisko saçlarımıza yaptığımız işlem aynı ve bende bugün kızıl gibi olan saçlarımı (sizin ilk resminizin aynıs) bugün lorale casting bal köpüğüne boyadım 2. resminizdeki renge bayıldım resmen ama sonuç uzaktan yakından alakası olmayan bi renk oldu açılmaktan ziyade koyulaştı siz boyama işlemini nasıl yaptınız acaba???
kıslar bende koyu kestanaye boyamak istiyorum... saçlarımda boya vardı uçlarını boyadım hep kendi rengime dönmek için... saçlarım siyah... ama karar veremedim siyah mı alsam koyu kestane mi? siyah çok koyu olur mi ki? ne olur kıslar tavsiyeniz...
canım kuafore gıt ya benım kuzenım boyuyo kestane sekerıne falan boyamıstı ama cok koyu oluyo ben sıyah sanıyodum kendın boyama uzulme sonradan tatlım