canım sen ucları daha acık boyuyorum demıssın benımde uzun zamandır kafamda bu var nasıl yapıyosun? benım kendı sacım zaten 7.1 tonunda kullu kumral... ucları kendım boymak ıstıyorum hangı markayı onerebılırsın 8.1 ıcın dogal acık sarı-kumral olsun ıstıyorum bıde benım sacım bıcok boyada turunculuk verıyo bunu nasıl alledebılırım ben notr dursun ıstıyorum......
canım benimde zaten röflem açık olduğu için uçlar açık aynen duruyor ama dipler çıktığı için hayliyle koyu oluyor ben çok denedim ilk koleston 8.1 boyadım sonrada uçlara yedirdim.ama uçlar açık oluyor zaten diplerin koyu olması gayet normal.ben koleston 8.1 en iyi çözüm diye diyorum.ilk boyamada kahve sarı gibi duruyor.sonrada akınca kızıllık oluyor sonra renk tekrar gıcıklaşıyor.birde ben loreal 03 çok çok açık sarı küllü de dipleri iyi açıyormuş diye duymuştum ama ben cesaret edemedim .ama bir araştıor istersen ama uçalara sürme çok açıksa uçaların direk yeşil renk olur oldumu canım ben de denemeyi düşünüyorum açıkcasıvereliniortak:1rolleyes: