• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Lütfen yardımcı olur musunuz Canlar :)

Ayyy ne güzel maşallah ablana :nazar:
Kuaförde mi boyattı peki canım, yoksa kendisi mi boyadı ? Teşekkür ederim yorumun için canım, evet iyi bi kuaförrr :78:

kuafre boyatmstı zaten evde saclrına hiç bişe ypmıyo ne boya ne bakım yanarlar bozulurlur diye hep kuaföre gidio .. Ne demek yardımcı olmuşsam ne mutlu bana :):78::78:
umarım en güseli olur senin saclrın :)

kuafre boyatmstı zaten evde saclrına hiç bişe ypmıyo ne boya ne bakım yanarlar bozulurlur diye hep kuaföre gidio .. Ne demek yardımcı olmuşsam ne mutlu bana :):78::78:
umarım en güseli olur senin saclrın :)

Benim de uzasın aylar sonra kestiricem, boya olan yerler gidicek, sonra ben de boyatıcam inş. :37:

Teşekkür ederim tatlım, sağ ol :17:

Ayyy kanım çok kaynadı sana, iyice gaza geldim :D:D
Hep okuyom burda yazılan bakım maskelerini, ama o kadar çok ki bir sürü... İnsan hangisini yapcağını şaşırıyo :66: Ohooo öyle iyi besleniyorum ki hiiiiiç sorma ahaha :9: 1.69 boy, 46 kiloyum :53:

Sen de hep gülümse, iyi insan :54:
bence o yağ ve balı sen yesen daha iyi olacak sanırım bu ne mankenmisin yoksa :61:şaka br yana gerçekten çok zayıfsın azcıkta ben zayıflasam iyi olacak :34:ama beslenmek gerçekten önemli ablamda senin gibi doğru dürüst yemez içmez sonrada saçlarından şikayet eder ama gerçekten beslenmek çok önemli biliyorsun cilde ve saçlar içinde tabii:81: lütfen azcık dikkat et sevgiler:16:

bence o yağ ve balı sen yesen daha iyi olacak sanırım bu ne mankenmisin yoksa :61:şaka br yana gerçekten çok zayıfsın azcıkta ben zayıflasam iyi olacak :34:ama beslenmek gerçekten önemli ablamda senin gibi doğru dürüst yemez içmez sonrada saçlarından şikayet eder ama gerçekten beslenmek çok önemli biliyorsun cilde ve saçlar içinde tabii:81: lütfen azcık dikkat et sevgiler:16:

Hahaha boncukum. Hatta bi yandan saçıma sürüp bi yandan yiyiyim :9:

Evet beslenmek önemli tabi, öyle çok kilo almak istiyorum ki. Ama olmuyo işte çok iştahsızım :59:
Sağ ol canım yaa, her şey gönlünce olsun :54:

:54:
Hahaha boncukum. Hatta bi yandan saçıma sürüp bi yandan yiyiyim :9:

Evet beslenmek önemli tabi, öyle çok kilo almak istiyorum ki. Ama olmuyo işte çok iştahsızım :59:
Sağ ol canım yaa, her şey gönlünce olsun :54:

çok iyi fikirr hem ye hem sür başınaa:46:bir daha kilo alamıyorum deme alıcam hatta kilo almaya başladım de bak nasıl değişiyor herşey :34:hatta iştahım çok arttı bu günlerde de :56:
sürekli beyne olumlu mesaj gönder ben bu yöntemle kilo veryorum sende al :49:seninde herşey gönlünce olsunnn:54:

:54:

çok iyi fikirr hem ye hem sür başınaa:46:bir daha kilo alamıyorum deme alıcam hatta kilo almaya başladım de bak nasıl değişiyor herşey :34:hatta iştahım çok arttı bu günlerde de :56:
sürekli beyne olumlu mesaj gönder ben bu yöntemle kilo veryorum sende al :49:seninde herşey gönlünce olsunnn:54:

Demi yaa evet :59:

Saç topicinden kilo topicine döndü :9: Sağ ol boncukum, önerilerine kulak asmayacağım :81: Seni bile yerim ben bu gazla :64::64::64:

Back