Sigrid misandri yayma cemiyeti Kayıtlı Üye 2 Ekim 2023 2.656 10.417 12 Eylül 2024 Konu Sahibi Deryakuzusu88 #41 FloppyDisk .!.: Yok demem. Biri vardı. Kansere çare diye duyuldu, bırakın şikayeti adam ortadan kayboldu Genişletmek için tıkla... açıkçası cinci hocaya yapılan muamele ile aynı muameleyi görüyor bu eczacılar ama yine de güvenmek size kalmış.
FloppyDisk .!.: Yok demem. Biri vardı. Kansere çare diye duyuldu, bırakın şikayeti adam ortadan kayboldu Genişletmek için tıkla... açıkçası cinci hocaya yapılan muamele ile aynı muameleyi görüyor bu eczacılar ama yine de güvenmek size kalmış.
U Umurumdaydi Aktif Üye Kayıtlı Üye 18 Haziran 2020 1.080 1.497 15 Eylül 2024 Konu Sahibi Deryakuzusu88 #42 Deryakuzusu88 .!.: Dahiliyeye gidip değerlerime baktırdım ama sadece d vitamini yazdı hayat kalitem düştü mutsuz mutsuz ayakta durmaya calisiyorum Genişletmek için tıkla... Sadece d vtiamini eksikligi bile asiri düsürüyor enerjiyi Ben kullandigimda enerji depolarim dolmustu hayat kalitem düzeldi ueniden
Deryakuzusu88 .!.: Dahiliyeye gidip değerlerime baktırdım ama sadece d vitamini yazdı hayat kalitem düştü mutsuz mutsuz ayakta durmaya calisiyorum Genişletmek için tıkla... Sadece d vtiamini eksikligi bile asiri düsürüyor enerjiyi Ben kullandigimda enerji depolarim dolmustu hayat kalitem düzeldi ueniden