- 21 Aralık 2014
- 2.005
- 1.767
- 36
- Konu Sahibi Deryakuzusu88
Ben çocukları da çok ihmal ediyorum zaten bir yaz geçti doğru düzgün parka bile indiremedim sıcak daha çok yoruyor beni . Ev işlerini de saldım yüzeysel yapıyorum. Üç senedir gece uyanmadan sabah kalktığım gün sayılidir küçük cocugum gecede 3 4 defa uyandırır muhakkak.Bende de romatizma var ve ilk hastalandiktan sonra eski enerji seviyesine hic dönemedim. Benim tavsiyem: Demir eksikliginiz varsa der ekleyin. Bende son bahara dogru muhakkak oluyor. Yeterli uyku almaya dikkat edin. Ama en önemlisi: Isin realist kismi: kronik bir hastalikla herseye ayni oranda yetismek mümkün degil. Gündelik hayatda hayatinizi ne kolaylastiracaksa onu yapin. Mesela bugün öglen kizim uyuyunca bende yatip uyudum bir saat (bir sürü isim var halbuki), ama vücüdum asiri yorgun hissediyordu. Cocuklariniza da durumu anlatin oldugu gibi. Bende 3 tane var. Bazen onlarla oyunlar oynamaya halim olmuyor. O zaman ya kitap okumayi öneririm veya beraber Film.izleriz. romatizmanin en büyük tetikleyicisi negatif stres. O yüzden mümkünce ondan uzak durun. Beslenmenize de dikkat edin. Sahsen cok az kirmizi et tüketiyorum. Beslenmem daha cok sebze ve meyve agirlikli.