- 21 Aralık 2014
- 2.005
- 1.767
- 36
-
- Konu Sahibi Deryakuzusu88
Ben de omg 3 eksikliği çıkmıştı cidden farki gördümSlm arkadaşlar uzun zamandır kendimi çok yorgun hissediyorum hep uyumak istiyorum dahiliye gittim kan sınırda cikti ama ilaç yazmadı benm kronik hastalığım var kronik hastalık anemisi ilaca gerek yok dedi d vitamini verdi hen bu yorgunluktan nasıl kurtulacağım cocuklarada tahammülüm kalmıyor böyle olunca tavsiyelere ihtiyacım var
Çok teşekkürler ben bunları eczaneye danışayım çünkü gerçekten çok fenayım romatizmam var ayın 4 üne kadar randevu bulamadım diğer değerlerim yükselmiş olabilir ama psikolojik olarak yıpratıyor bu yorgunluk beniBen supradyn ve immuneks beta glukan kullanıyorum psikolojik midir bilmiyorum baya etkisini gördüm
Dahiliyeye gidip değerlerime baktırdım ama sadece d vitamini yazdı hayat kalitem düştü mutsuz mutsuz ayakta durmaya calisiyorumhekim kontrolünden geçmeden takviye kullanmayın. bilhassa kronik rahatsızlığınız var ise hekimin önerdiği takviyeleri kullanmanız gerekiyor. ayrıca eczacılar ilaç tavsiye etme yetkisi yoktur.
buradaki hanımlardan da ilaç ya da takviye tavsiyesi almayın.
Su an depresyonda olmamı gerektiren bir konu yok ama bilemedimMultivitamin kullanabilirsiniz bana baya iyi geldi. Ayrıyetten depresyonda mısınız acaba o da çok yorgunluk yapar bedeni de etkiler
Dahiliyeye gidip değerlerime baktırdım ama sadece d vitamini yazdı hayat kalitem düştü mutsuz mutsuz ayakta durmaya calisiyorum
Ferritin değerin kaç?Slm arkadaşlar uzun zamandır kendimi çok yorgun hissediyorum hep uyumak istiyorum dahiliye gittim kan sınırda cikti ama ilaç yazmadı benm kronik hastalığım var kronik hastalık anemisi ilaca gerek yok dedi d vitamini verdi hen bu yorgunluktan nasıl kurtulacağım cocuklarada tahammülüm kalmıyor böyle olunca tavsiyelere ihtiyacım var
Çok teşekkürler ben bunları eczaneye danışayım çünkü gerçekten çok fenayım romatizmam var ayın 4 üne kadar randevu bulamadım diğer değerlerim yükselmiş olabilir ama psikolojik olarak yıpratıyor bu yorgunluk beni
Bende aynı sizin gibiyim son zamanlarda özellikle çok yorgunum. Daha önce collajene başladım ama hiç düzenli kullanmadım, hatta bir sene önce aldığım bile duruyo halaSlm arkadaşlar uzun zamandır kendimi çok yorgun hissediyorum hep uyumak istiyorum dahiliye gittim kan sınırda cikti ama ilaç yazmadı benm kronik hastalığım var kronik hastalık anemisi ilaca gerek yok dedi d vitamini verdi hen bu yorgunluktan nasıl kurtulacağım cocuklarada tahammülüm kalmıyor böyle olunca tavsiyelere ihtiyacım var
Çok teşekkürler ben bunları eczaneye danışayım çünkü gerçekten çok fenayım romatizmam var ayın 4 üne kadar randevu bulamadım diğer değerlerim yükselmiş olabilir ama psikolojik olarak yıpratıyor bu yorgunluk beni
b12 kullan bence ve tiroid tahlili yaptırdın mı ?Slm arkadaşlar uzun zamandır kendimi çok yorgun hissediyorum hep uyumak istiyorum dahiliye gittim kan sınırda cikti ama ilaç yazmadı benm kronik hastalığım var kronik hastalık anemisi ilaca gerek yok dedi d vitamini verdi hen bu yorgunluktan nasıl kurtulacağım cocuklarada tahammülüm kalmıyor böyle olunca tavsiyelere ihtiyacım var
Endokrinolojiye en son geçen yıl gitmiştim ama tekrar gideyim o zaman teşekkür ederimendokrinolojiye sizi sevk etmesi için baskı yapın. daha ayrıntılı olarak incelenirsiniz.
ama bunu yapana kadar kafanıza göre takviyeler kullanmayın. bedeninizin ihityacı olan dozau siz bilemezsiniz ve günlük ihtiyacı olandan fazlaısnı kullanarak vücudunuza daha büyük zararlar verebilirsiniz.
B 12 normal troid yapıldimi bilmiyorum ona bakayım d vitamini eksikliği bu kadar düşürür mu acabab12 kullan bence ve tiroid tahlili yaptırdın mı ?
Endokrinolojiye en son geçen yıl gitmiştim ama tekrar gideyim o zaman teşekkür ederim