- 7 Haziran 2012
- 5.022
- 1.624
- 398
- 40
Bu harika bir fikir iyiki konu açmıştım çok iyi oldu çok teşekkür ederim1 hafta görevli abiye kahve yapıp götürme cezası olsun hem özür dilesin hem de ona kahve molasında kahve yapıp götürsün
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu harika bir fikir iyiki konu açmıştım çok iyi oldu çok teşekkür ederim1 hafta görevli abiye kahve yapıp götürme cezası olsun hem özür dilesin hem de ona kahve molasında kahve yapıp götürsün
Rica ederim güzel haberlerinizi bekliyoruzBu harika bir fikir iyiki konu açmıştım çok iyi oldu çok teşekkür ederim
Harika bir fikir. Cok samimi, çok gercekçi ve çok öğretici. Ustelik güvenlik gorevlisi içinde cok hoş bir geri dönüş. Valla ne tatlı bir tavsiye vermişsiniz1 hafta görevli abiye kahve yapıp götürme cezası olsun hem özür dilesin hem de ona kahve molasında kahve yapıp götürsün
İnanın çoğu anne benim çocuğum yapmaz modunda ..hatta yönetici ilk aradığında sizin samimiyetimizle güvenerek aradım eflinam hanim dedi...yani nelerle karşılaşıyorum burada dedi...hiçbir şekilde laf söyletmeyen aileler var dedi işin içinden siyriliyorlar, telefon kapatıyorlar onlar daha çocuk ne yapalım yani dovelim mi deyip...sitemiz yani oturan sakinler olarak kendilerince elit diye geçinen,gelir seviyesi yüksek bir kesim ama çocuklar hep aynı...beyfendinin dediği sizi tebrik ediyorum hani üzüldüğünüzu ben burdan anladım dedi...yani melek degiller onu burada gördüm maalesefBu arada o nasıl site bunlar nasıl çocuk böyle hepsi birden rahatsızlık veriyor ya. Gerekirse taşının artık ne diyeyim. Çocuk bu ona şuna buna şuna uyar. Aileler mutlaka çocuklarıyla konuşmalı. Bu şekilde topluma insan yetiştiremeyiz. Gerçekten çok sinirlendim.
Çocuklar sandığımız kadar melek değil, yaşı daha küçük anlamıyor demek başlı başına hatadır. Ben o yaşlarımı hatırlıyorum gayette söylenen şeyleri hatırlıyorum, çocuktur anlamıyordur sözleri bile hala kulaklarımda. Çocukla çoğu şeyi anlar. Melek olmaları da bizim elimizde vicdansız olmaları da.
Şuna katılıyorum evet onlar çocuk ve benim de başım böyle mevzularla belada, kendinizi suçlamayın.İnanın çoğu anne benim çocuğum yapmaz modunda ..hatta yönetici ilk aradığında sizin samimiyetimizle güvenerek aradım eflinam hanim dedi...yani nelerle karşılaşıyorum burada dedi...hiçbir şekilde laf söyletmeyen aileler var dedi işin içinden siyriliyorlar, telefon kapatıyorlar onlar daha çocuk ne yapalım yani dovelim mi deyip...sitemiz yani oturan sakinler olarak kendilerince elit diye geçinen,gelir seviyesi yüksek bir kesim ama çocuklar hep aynı...beyfendinin dediği sizi tebrik ediyorum hani üzüldüğünüzu ben burdan anladım dedi...yani melek degiller onu burada gördüm maalesef
Yani esimde bende kesinlikle küfürlü konusmayiz ..dediğim gibi 5 yaşında taşındık buraya küfür bilmezdi ama burda öğrendi maalesef...ve her anne benim çocuğum söylemez modunda...hele ki büyük insanlara anane/dede/banane yada başka bir kişiye saygısızlık söz konusu dahi olamaz... hangi psikoloji ile söyledi hiç bilmiyorum inanınDedesi yasinda adama kufurlu konusmasi cok uzucu.
Yaninda ona ya da baskasina karsi bu tur konusmalar yapiliyor mu?
Kimseyle bu sekilde konusmamali ama yasli bir adama karsi bunu demesi beni urkuttu acikcasi.
Elbette uygun sekilde konusup, ozur diletilmeli.
Uzuldum guvenlikci abiye.
Özür diletirken annesi olarak siz de özür dileyin bence. Ve ciddi bir ceza almalı. 3 yaşında çocuk da değil aklı erecek yaşta. Arkadaşlarına uymamayı öğrenmeli.Hanımlar iyi geceler
Oğlum 8 yaşında ve 3.sinifa başlayacak
Oturduğumuz sitenin yoneticisi beni aradi çünkü eşim şu an Türkiye'de değil...oğlumun güvenlik görevlisi abinin yüzüne top attigini ve seni babama söyleyeceğim,kavduracagim burdan,ve si... gideceksin dediğini ve görevlinin çok üzüldüğünü haklı olarak aktardi ve ben şok oldum...hayatta çocuğum yapmaz diyen annelerden olmadım çocuk yapar derim...sitede yaşça büyük çocuklar küçükleri sürekli kışkırtıyor işte şunu yapmazsan seni oyuna almayız vs gibi oğlumunda dışlanmamak için yaptığını dusunuyorum...ve çok üzüldüm ve utandım anne olarak...ayrıca esimde bende hizmet sektöründe çalışan insanlara gayet sıcak ve samimi,elinize sağlık,teşekkür ederim,rica ederek isteriz hep bunu bildiği halde nasıl söylemiş çok şaşkınım...eşim saygısızlığı hayatta gelemez eşim duysa uyuyor demez kalkar hesap sorardı ben şu an sabah önce özür diletip sonra ceza vermeyi düşünüyorum yada sizin tavsiyeleriniz nasil davranmalıyim...mantıklı düşünemiyorum adamla konuşurken aglicaktim bu kadar emek verip , konuşup,anlatıp bu şekilde şikayet duymak zoruma gitti sanırım...sitede küfür tüm çocuklarda maalesef evimizde küfür vs hayatta olmaz...5;yaşında taşındık buraya ağzı süt kokuyordu şimdi küfür ediyormuş...lutfennn bir akıllı yoruma ihtiyaçim var...
Sizi de kutlamak istiyorum. Maalesef bu dönemde çoğu anne toksik yaklaşıp çocuk bu yapar diyerek çocuğunu aklamaya çalışıyor. Ama bunun bir problem olduğunu fark etmek en baştaki önemli adım.Hanımlar iyi geceler
Oğlum 8 yaşında ve 3.sinifa başlayacak
Oturduğumuz sitenin yoneticisi beni aradi çünkü eşim şu an Türkiye'de değil...oğlumun güvenlik görevlisi abinin yüzüne top attigini ve seni babama söyleyeceğim,kavduracagim burdan,ve si... gideceksin dediğini ve görevlinin çok üzüldüğünü haklı olarak aktardi ve ben şok oldum...hayatta çocuğum yapmaz diyen annelerden olmadım çocuk yapar derim...sitede yaşça büyük çocuklar küçükleri sürekli kışkırtıyor işte şunu yapmazsan seni oyuna almayız vs gibi oğlumunda dışlanmamak için yaptığını dusunuyorum...ve çok üzüldüm ve utandım anne olarak...ayrıca esimde bende hizmet sektöründe çalışan insanlara gayet sıcak ve samimi,elinize sağlık,teşekkür ederim,rica ederek isteriz hep bunu bildiği halde nasıl söylemiş çok şaşkınım...eşim saygısızlığı hayatta gelemez eşim duysa uyuyor demez kalkar hesap sorardı ben şu an sabah önce özür diletip sonra ceza vermeyi düşünüyorum yada sizin tavsiyeleriniz nasil davranmalıyim...mantıklı düşünemiyorum adamla konuşurken aglicaktim bu kadar emek verip , konuşup,anlatıp bu şekilde şikayet duymak zoruma gitti sanırım...sitede küfür tüm çocuklarda maalesef evimizde küfür vs hayatta olmaz...5;yaşında taşındık buraya ağzı süt kokuyordu şimdi küfür ediyormuş...lutfennn bir akıllı yoruma ihtiyaçim var...