Evet telefon iptal edeceğimOzur diletin mutlaka ve ciddi bir ceza alsin. Bahceye mi cikmaz 1 hafta tablet telefon mu olmaz. Sevdigi biseyden mahrum kalmali
Evet zaten bende görevli abiyi çok severim iyi niyetli birisi tabiki bende hem çocuğuna hemde kendim diletecegim...Sizin yerinizde olsam aynısını yapardım, çocuğumla beraber onun duyacağı şekilde yaşadığı durumdan dolayı ben de özür dilerdim.
Ve cezası öyle birkaç günlük bir şey olmamalı bana kalırsa.
Eşime ses kaydı attım saat farkından dolayı...haberi olsun ve konuşsun diye...zaten yönetici tüm çocuklarla konuşup özür diletecekmis...hepsi farklı şekillerde rahatsızlık vermişler...ama beni en çok üzen emek verip,dikkat edip bunu duymak oldu...babasininda haberi olmali ve babasiyla ortak bir konusma gerceklestirebilirsiniz tavsiyem bir ogretmen olarak . babasindan saklamayin yada soylememezlik yapmayin.cocuk bunu farkli algilar ve devam edebilir bu tarz seylere. ortak bir konusma yaparsiniz gereken ozru diletirsiniz cocuga guvenlik gorevlisine karsi. evet bir ceza verilebilir fakat ogretici bir ceza olsa daha iyi olur ama ceza oldugunuda anlamali
Yanlış anlamayın ama görevli, çalışan, sevip sevmemeniz hiç önemli şeyler değil.Evet zaten bende görevli abiyi çok severim iyi niyetli birisi tabiki bende hem çocuğuna hemde kendim diletecegim...
Yani şöyle çok çocuk var ve yarısından fazlası maç yaparken küfür edebiliyor ama normal bahçede oynarken küfür yok...hırsla ediyorlar birbirlerine...benim oğlumda ediyor arkadaşlarıyla ama onlar edince dayanamıyorum diyor...15 yasa kadar farklı yaşlarda çocuklar var...cocugunuzun ayrica arkadas cevresini bir sure gozlemleyin ve sınırlama getirin bazi kisilere karsi .etkilenme durumu olabilir
duygularinizi anlayabilirim ama iste nekadar yetistirirsek yetistirelim cocuklari.dis faktorler herzaman insan gelisiminde etkisi olacaktir.insan bir makine olmadigi icin sadece girdigimiz kodlarla calismiyorlar.kendine has duygu dusunce ve fiil hakki vardir .biz elimizden geldigince belli yasa kadar caba sarfedelim sadeceEşime ses kaydı attım saat farkından dolayı...haberi olsun ve konuşsun diye...zaten yönetici tüm çocuklarla konuşup özür diletecekmis...hepsi farklı şekillerde rahatsızlık vermişler...ama beni en çok üzen emek verip,dikkat edip bunu duymak oldu...
malesef suan küfur ve argo cocuklarda cok yaygin durumda.internet etkisi oldugunu dusunuyorum kufur etmek erdemmis gibi gosterildugi icinYani şöyle çok çocuk var ve yarısından fazlası maç yaparken küfür edebiliyor ama normal bahçede oynarken küfür yok...hırsla ediyorlar birbirlerine...benim oğlumda ediyor arkadaşlarıyla ama onlar edince dayanamıyorum diyor...15 yasa kadar farklı yaşlarda çocuklar var...
İnanın eşim ve ben çok dikkat ederiz restoranlarda hep rica ile isteriz kesinlikle insan ayırma vs Allah korusun söz konusu dahi olamaz haddimize değil...ama çok üzüldüm neden yaptı veya ordaki çocuklara yaranmak ve komiklik olsun diye mi yada gaza mi getirdiler inanin beynim yandı...mukallit bir çocuk şakacı kendisi acaba ne düşündü bilmiyorum yada ne sebep oldu çok üzgünüm şu anÇok üzüldüm hem çocuğunuz için hem güvenlik için, ciddi bir özür dilesin muhakkak. - Ki sizde dileyin.
Ayrıca bu davranışın sizi ne kadar zora soktuğunu ve utandırdığın anlatın.
İyi de bir cezayı hak etmiş.
Ama sizi de tebrik ederim ne yazık ki başka bir anne olsa çocuğum haklıdır da diyebilirdi, özür de diletmeyebilirdi.
Çocuğa bu yaptığının yanlış olduğunu algılatın mutlaka, biri sana bunu yapsa ne hissedersin? Bana babana yapılsa ne hissedersin diye.
Ayrıca her ne meslekten olursa olsun, insanlara asla bu şekilde konuşmayı kendinde hak görmemesi gerek. Bu abi bizim paramızla burada çalışmıyor, kendi emeği ve işinin titizliği sayesinde burada çalışıyor, geceleri gündüzleri abi sayesinde sitede rahat dolaşabiliyorsun tarzı bi konuşma yapın bence. Çocuk bilinçlensin biraz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?