• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şampuan ve Saç Kremleri tavsiye ediyorum saç sorunum bitti :)

Canım geçen markette bebek şampuanlarını da araştırdım dalinde de Sls ve benzeri maddeler vardı. Bebek şampuanlarına bile katmış insafsızlar :25::25:
Artık hangi şampuanı kullanacağımızı şaşırdık :19: Şu an pantene kullanıyorum :31:

Aynen artık ne yapcağımızı,hangi firmaya güveneceğimizi bilemiyoruz,içeriğine bakmak aklıma hiç gelmedi çok güvenilir bi marka oldğundan!Eski usullere mi dönsek napsak,arap sabunu ,kil falan..Ben çocukken annem bi ara zeytinyağlı sabunla yıkıyodu saçlarımızı ama şimdikilerden değil,kokusu rengi farklıydı,sonradan firma bozdu ürününü,bidaha aynından bulamadık,o kadar güzeldi ki saçlarım pırıl pırıl ve upuzun:78::52:o zamanlarin favori karakteri manuela'ya benzetirlerdi:37::17: şimcik te böyle :44: kaldım.

Aynen artık ne yapcağımızı,hangi firmaya güveneceğimizi bilemiyoruz,içeriğine bakmak aklıma hiç gelmedi çok güvenilir bi marka oldğundan!Eski usullere mi dönsek napsak,arap sabunu ,kil falan..Ben çocukken annem bi ara zeytinyağlı sabunla yıkıyodu saçlarımızı ama şimdikilerden değil,kokusu rengi farklıydı,sonradan firma bozdu ürününü,bidaha aynından bulamadık,o kadar güzeldi ki saçlarım pırıl pırıl ve upuzun:78::52:o zamanlarin favori karakteri manuela'ya benzetirlerdi:37::17: şimcik te böyle :44: kaldım.

Şampuanlardan gına geldi bana da bak canım bu konu ilginç geldi deneyebilirsin bunu :31:

http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=617157

Son düzenleyen: Moderatör:
Back