- 15 Aralık 2023
- 6
- 1
- 26
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Öyle ama, önceden baktırdığım bir yer vardı. Beklediğimden fazla şey bildi. Şimdi yine baktırmak istiyorum o eski falcıyı bulamamdım.Anı ve geçmişi biliyorlar sadece.Gelecek için dedikleri çıkmıyor falcilarin.gereksiz geliyor bana artık fala verceğim parayı artık yemeğe veriyorum en azından somut bir şey yaşıyorum :))
Çoğunluğu gecmis ve rutin şeyleri soyluyor evet, ama son zamnalarda cogu kisiye tavsiye ettigim beni sasırtan biri varki gercekten bu alanda tecrubeli oldugunu dusunuyorum. ulasmak zor desem yeridir en son bir sayfası vardı instagramda ordan ulaşılıyor suan, "astraafal" diye ismi varAnı ve geçmişi biliyorlar sadece.Gelecek için dedikleri çıkmıyor falcilarin.gereksiz geliyor bana artık fala verceğim parayı artık yemeğe veriyorum en azından somut bir şey yaşıyorum :))
Merhaba, numarası var mı acaba, fiyatları nasıl? Gerçekten alanında iyi mi? Sesli mi bakıyor yoksa yazarak mı?Çoğunluğu gecmis ve rutin şeyleri soyluyor evet, ama son zamnalarda cogu kisiye tavsiye ettigim beni sasırtan biri varki gercekten bu alanda tecrubeli oldugunu dusunuyorum. ulasmak zor desem yeridir en son bir sayfası vardı instagramda ordan ulaşılıyor suan, "astraafal" diye ismi var
Ayy kesinlikle öyle.Anı ve geçmişi biliyorlar sadece.Gelecek için dedikleri çıkmıyor falcilarin.gereksiz geliyor bana artık fala verceğim parayı artık yemeğe veriyorum en azından somut bir şey yaşıyorum :))
Evet sizin önerinizle ben de baktırdım. Kesinlikle aynı fikirdeyim. Anda pek çok şeyi bildi ve gelecek için söylediklerinden bazıları çıktı. Ben de instagram hesabından ulaştım.Çoğunluğu gecmis ve rutin şeyleri soyluyor evet, ama son zamnalarda cogu kisiye tavsiye ettigim beni sasırtan biri varki gercekten bu alanda tecrubeli oldugunu dusunuyorum. ulasmak zor desem yeridir en son bir sayfası vardı instagramda ordan ulaşılıyor suan, "astraafal" diye ismi var
Kimdir özelden yazar mısınnBen birine baktırdim kiz çoksa uyguna bakıyor normalde her yer uçmuş bu 300 liraya baktım isteyene hem tarot hem falda bakıyordu ama hani bana ne söylediyse çıktı görüntülü arıyor anlatirken tirsmiştim biraz birde çikinca çekindim tekrar baktirmaya
bana da özelden yazar mısınız rica etsemBen birine baktırdim kiz çoksa uyguna bakıyor normalde her yer uçmuş bu 300 liraya baktım isteyene hem tarot hem falda bakıyordu ama hani bana ne söylediyse çıktı görüntülü arıyor anlatirken tirsmiştim biraz birde çikinca çekindim tekrar baktirmaya
Ben de özelden istiyorum.Ben birine baktırdim kiz çoksa uyguna bakıyor normalde her yer uçmuş bu 300 liraya baktım isteyene hem tarot hem falda bakıyordu ama hani bana ne söylediyse çıktı görüntülü arıyor anlatirken tirsmiştim biraz birde ç
Size dönüş yapan olduysa bana özelden yazabilir misiniz?Ben de özelden istiyorum.
Hangi fal türüne baktırdınız öğrenebilir miyim? Ben de yazdım kendisine baktırmak istiyorum da.Evet sizin önerinizle ben de baktırdım. Kesinlikle aynı fikirdeyim. Anda pek çok şeyi bildi ve gelecek için söylediklerinden bazıları çıktı. Ben de instagram hesabından ulaştım.
Ben birine baktırdim kiz çoksa uyguna bakıyor normalde her yer uçmuş bu 300 liraya baktım isteyene hem tarot hem falda bakıyordu ama hani bana ne söylediyse çıktı görüntülü arıyor anlatirken tirsmiştim biraz birde
Bana da özelden yazar mısınızBen birine baktırdim kiz çoksa uyguna bakıyor normalde her yer uçmuş bu 300 liraya baktım isteyene hem tarot hem falda bakıyordu ama hani bana ne söylediyse çıktı görüntülü arıyor anlatirken tirsmiştim biraz birde çikinca çekindim tekrar baktirmaya