- Konu Sahibi beautiful81
-
gercekten bu kadar hizli cevplar aldigima inanamiyorum.Ben uzakdogudayim.Cin.Maddi olarak hicbir kaygim yok.kendi ayaklarim uzerinde durabiliyorum ve birikimimde var.ama ben sadece gercekten oglumu dusunuyorum.bu sabah yine tartistik morlim gercekten bozuk.bide utanmadan bana diyoki 5 yasina kadar oglumuz bende kalcakmis 5 yasinda alcakmis benden eger ayrilirsak.tabiki oyle bisye mumkun degil.
gercekten bu kadar hizli cevplar aldigima inanamiyorum.Ben uzakdogudayim.Cin.Maddi olarak hicbir kaygim yok.kendi ayaklarim uzerinde durabiliyorum ve birikimimde var.ama ben sadece gercekten oglumu dusunuyorum.bu sabah yine tartistik morlim gercekten bozuk.bide utanmadan bana diyoki 5 yasina kadar oglumuz bende kalcakmis 5 yasinda alcakmis benden eger ayrilirsak.tabiki oyle bisye mumkun degil.
hepinize desteginiz icin tesekkurler.ben devamli bosanan byanlrin goruslerini okuyorum iclerinde keske biraz daha sabirli olabilseydim vs yaziyor ben en azindan bosandigimda bu keskeyi hicbi zaman soylemeyecegim sanirim.bu inanin yazdiklarim bir kismi yazimdada belirttim hepsini yazam okumaktan bikarsiniz.oglum babasi eve gelince hep onunla oynamak istiyo ilgi bekliyo inanin baska hicbisye beni bu kadar sabrettiremezdi inni evladi cani.disardan bakinca gercekten korkunc geliyor degilmi yasadiklarim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?