- 15 Eylül 2022
- 4.011
- 16.901
- 123
- Konu Sahibi Latinachica
-
3 tane mi yiyor bu kiz bir oturusta diye de dusunebilir
Önce adam bekarmi ,inmi, cinmi onu öğren. Sevdiği biri var belki , boşa umutlarla bi anda adama yürüme. Yavaş, yavaş
Yaşadık bunları gençken aynı apartmanda sonra mimozlara mı gelmedi adalardanNereye kaçcak balkona mı adam tanımıyor bile kızı
Size yazdıktan sonra yorumlara devam ettim. Ne makarası keskin zekaniz dikkat çekmişKeşke kendime faydam olsamakara oldum burada
AaaaaaBu da dogru. Yani tanımıyorum etmiyorum ne diye bu kadar aklıma takıldı diye de dusunmuyo degilim
Senin yorumlarını okurken ben;Tantuni siparişi ver 3 dürüm, adresi özellikle yanlış yaz. Tantuniler adama gitsin. Parası ödendiği için alır. Sende sipariş teslim edildikten sonra çık aaa benim bu diye konuya gir. Tantunilerden birini adama ver. Ama soğansız olsun.
Demekki karizma bi tipmis etkilemiş. Ama önce öğren, sonra hayal kırıklığı vs yaşamaBu da dogru. Yani tanımıyorum etmiyorum ne diye bu kadar aklıma takıldı diye de dusunmuyo degilim
Taktikleri sonra uygularsinDemekki karizma bi tipmis etkilemiş. Ama önce öğren, sonra hayal kırıklığı vs yaşama
Size yazdıktan sonra yorumlara devam ettim. Ne makarası keskin zekaniz dikkat çekmişama hep öyle olur, terzi kendini söküğünu dikemez.
Belli olmaz cok hin oglu hinler varErkekler çok düz düşünüyorlar, hiç akıllarına gelmez bu
Şeytana pabucunu ters giydirirsinBazen dikiyorum.
Mesela eski sevgilimi kendime döndürmek bir mesaj attırmak için, eski sevgilimin telefon numarasını marketlerin ve işte kozmetik uygulamalarına üye girişi yerine yazmıştım, numarayı yazınca numaraya şifre geliyor. İki gün sonra bana mesaj attı "sen mi
yapıyorsun bu mesaj işini diye" diye. Asla kabul etmedim, üstüne beni suçladığı için üzülüp, zeytinyağı gibi üste çıktım.
Belli olmaz cok hin oglu hinler var
Benimki Trabzonlu çıkmıştı lahana çorbası kokusunu sevmem bunlar hep yapar diye istememiştim.. Nişan günüm aynı asansörle inmiştik elbisem eşim falan Gençlik çok güzel ya eften püften bahanelerDemekki karizma bi tipmis etkilemiş. Ama önce öğren, sonra hayal kırıklığı vs yaşama
Tam olarak değilizBu tatlış beyin bekâr ve hayatında kimse olmadığından emin miyiz?
Emin olmadan elleşmeyinizTam olarak değiliz
Tıssss yılaaann. Böyle kaç kişiyi düşürdün kızzZil üzerinden adını soyadını öğren stalkla. Sonra git bir kargo firmasına, bir poşet al, bu poşete bir tane aldığın kupa falan koy kutusuyla. Bu kargo paketini al adamın ziline bas, kargocu bunu kapıma bırakmış, diğer katlara da sordum acaba bu sizin sipariş mi bu bana ait değil diye görüş, tanış, sohbet et.
Bekar oldugundan eminiz ama hayatinda biri olup olmadigindan asla emin degilizBu tatlış beyin bekâr ve hayatında kimse olmadığından emin miyiz?
Ben yiyince de nasil yiyorsun bu kadar diyorlardi nazar degdi hala yiyorum ama artik kilo aliyorum mecbur yememeye calisiyorumYemek yerken onu düşünmüyorlar. Kendi mideleri çok büyük olduğu için genellikle erkekler kızlardan daha hızlı ve daha çok yerler. Ben ikinciyi yiyince bile bir tane daha ye, doydun mu, emin misin deyip duruyor arkadaşlarım böyle tantunici de dürümcü de.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?