Tatlış bir konu😌

Senin yorumlarını okurken ben;

Size yazdıktan sonra yorumlara devam ettim. Ne makarası keskin zekaniz dikkat çekmiş ama hep öyle olur, terzi kendini söküğünu dikemez.

Bazen dikiyorum.

Mesela eski sevgilimi kendime döndürmek bir mesaj attırmak için, eski sevgilimin telefon numarasını marketlerin ve işte kozmetik uygulamalarına üye girişi yerine yazmıştım, numarayı yazınca numaraya şifre geliyor. İki gün sonra bana mesaj attı "sen mi
yapıyorsun bu mesaj işini diye" diye. Asla kabul etmedim, üstüne beni suçladığı için üzülüp, zeytinyağı gibi üste çıktım.

Şeytana pabucunu ters giydirirsin

Belli olmaz cok hin oglu hinler var

Yemek yerken onu düşünmüyorlar. Kendi mideleri çok büyük olduğu için genellikle erkekler kızlardan daha hızlı ve daha çok yerler. Ben ikinciyi yiyince bile bir tane daha ye, doydun mu, emin misin deyip duruyor arkadaşlarım böyle tantunici de dürümcü de.

Demekki karizma bi tipmis etkilemiş. Ama önce öğren, sonra hayal kırıklığı vs yaşama
Benimki Trabzonlu çıkmıştı lahana çorbası kokusunu sevmem bunlar hep yapar diye istememiştim.. Nişan günüm aynı asansörle inmiştik elbisem eşim falan Gençlik çok güzel ya eften püften bahaneler

Tıssss yılaaann. Böyle kaç kişiyi düşürdün kızz

Ben yiyince de nasil yiyorsun bu kadar diyorlardi nazar degdi hala yiyorum ama artik kilo aliyorum mecbur yememeye calisiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…