- 21 Kasım 2017
- 27.580
- 120.622
Birinci olan 42 oyla kazanmış ve herkesin 3 oy almış zaten ahsjjajsja sene 2015’te ben hiç kek bile yapmamıştım Yalnız sunumlara bak. O senelerde denk gelecektim ki…O dönem bildirim yoktu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Birinci olan 42 oyla kazanmış ve herkesin 3 oy almış zaten ahsjjajsja sene 2015’te ben hiç kek bile yapmamıştım Yalnız sunumlara bak. O senelerde denk gelecektim ki…O dönem bildirim yoktu
Ama o dönem herkes öyleydiBirinci olan 42 oyla kazanmış ve herkesin 3 oy almış zaten ahsjjajsja sene 2015’te ben hiç kek bile yapmamıştım Yalnız sunumlara bak. O senelerde denk gelecektim ki…
Birisi de keki kalıbından çıkarmadan çekip atmış. Abla hiç zahmet etmeseydin ya fırındayken şöyle bir çeksen yeterdi.Ama o dönem herkes öyleydi
Ben eğlencesine katılıyordum.Katılınca sitem alıyordum
Ya o yıllar müdahale edemiyordumBirisi de keki kalıbından çıkarmadan çekip atmış. Abla hiç zahmet etmeseydin ya fırındayken şöyle bir çeksen yeterdi.
Şimdi kek yarışması yapsan millet uçar. Zaman gerçekten de her şeyin ilacıymışYa o yıllar müdahale edemiyordum
Sunuma bakan olmuyordu
İçime oturan çok kategori olmuştur
9 yıl bitmek üzereTabi ki gelişmeliydikŞimdi kek yarışması yapsan millet uçar. Zaman gerçekten de her şeyin ilacıymış
Yine de bu kadar gelişmeyeydiniz iyiydi. Çok geç kalmışım. Bu tabakları nereden aldın diye soranlara KK’da kazandım deme ihtimalim gün geçtikçe daha da düşüyor.9 yıl bitmek üzereTabi ki gelişmeliydik
Ben her seferinde önce yaptığımı beğenmiyorum
O dönemde arkadaş oyu çok oluyordu.Belki yine alamazdınYine de bu kadar gelişmeyeydiniz iyiydi. Çok geç kalmışım. Bu tabakları nereden aldın diye soranlara KK’da kazandım deme ihtimalim gün geçtikçe daha da düşüyor.
Benim bu seferki sunumum o yıllardan kalma gibi oldu ama napayım arka arkaya bombaları atıp ,benim siper almama neden oldular, modum düştü, bu kadar oldu şaka bir yana, evdeki küçük canavarlar olmasa sunumu yarına bırakabilirdim ama evde pasta yapılır da o pasta yarına kalır mı hiç9 yıl bitmek üzereTabi ki gelişmeliydik
Ben her seferinde önce yaptığımı beğenmiyorum
Kendine haksızlık yapma bence çok güzel olmuşBenim bu seferki sunumum o yıllardan kalma gibi oldu ama napayım arka arkaya bombaları atıp ,benim siper almama neden oldular, modum düştü, bu kadar oldu şaka bir yana, evdeki küçük canavarlar olmasa sunumu yarına bırakabilirdim ama evde pasta yapılır da o pasta yarına kalır mı hiç
Sağol canım benim , aklımda olanı yansıtamadım pek , hayırlısı olsun herkes için ❤Kendine haksızlık yapma bence çok güzel olmuş
Hayırlısı olsun
Nasip artıkSağol canım benim , aklımda olanı yansıtamadım pek , hayırlısı olsun herkes için ❤
Bizimki (2) gün içinde kolumdan çekip çekip buzdolabına götürüyordu beni sürekli. Üst kısmını yedirdim, kahveli keki yedirmedim uykusu açılmasın şimdi durduk yere ahsjahjsjaBenim bu seferki sunumum o yıllardan kalma gibi oldu ama napayım arka arkaya bombaları atıp ,benim siper almama neden oldular, modum düştü, bu kadar oldu şaka bir yana, evdeki küçük canavarlar olmasa sunumu yarına bırakabilirdim ama evde pasta yapılır da o pasta yarına kalır mı hiç
Rica ettim ,tatlı dille sordum, canım kızlarım, pastayı yarın yesek olur mu diye ,haaayır, olmaz ,hemen yiyeceğiz, sen yarın biz yedikten sonra kalan haliyle sunum yap dediler bir de banaBizimki (2) gün içinde kolumdan çekip çekip buzdolabına götürüyordu beni sürekli. Üst kısmını yedirdim, kahveli keki yedirmedim uykusu açılmasın şimdi durduk yere ahsjahjsja
Senin eline su dökemeyiz bizBenim 245 ti, 2. 234 te kaldı ne yapalımOndan önce 56 var
Ondan hep ben 1.oluyorumSenin eline su dökemeyiz biz
Şırfıntılı kek okudum birini, tövbeİnanmazsan bak tencere kekiKekler - Pastalar - Marifetli ellerden "Kekler" oylaması
OYLAMA İÇİN LİNK DAĞITMAK,OY İSTEMEK KESİNLİKLE YASAKTIR.. TARİFLERİMİZ Tarifler için resimlerin üzerindeki LİNKLERİ TIKLAYIN!!!! Yumurta Kabuğunda Kek " CP Yumurta Sponsorluğunda":KK56: Magma Kek - Pınar Labne Sponsorluğunda:KK56: Pudingli Kek- Halk Süt Sponsorluğunda:KK56: Elma...www.kadinlarkulubu.com
Çok güzeldik be aşkoŞırfıntılı kek okudum birini, tövbe