Tatlı Tarifi Tatlılar

En başarılı bulduğunuz ''Pınar Labneli Tatlı '' hangisidir?(3 oy Hakkınız var)

• Ankete Katılan
    467
  • Anket Kapalı .
9 yıl bitmek üzere😁Tabi ki gelişmeliydik🤩
Ben her seferinde önce yaptığımı beğenmiyorum😁
Yine de bu kadar gelişmeyeydiniz iyiydi. Çok geç kalmışım. Bu tabakları nereden aldın diye soranlara KK’da kazandım deme ihtimalim gün geçtikçe daha da düşüyor. :KK14:

9 yıl bitmek üzere😁Tabi ki gelişmeliydik🤩
Ben her seferinde önce yaptığımı beğenmiyorum😁
Benim bu seferki sunumum o yıllardan kalma gibi oldu :KK70::KK70::KK70:ama napayım arka arkaya bombaları atıp ,benim siper almama neden oldular, modum düştü, bu kadar oldu 😅 şaka bir yana, evdeki küçük canavarlar olmasa sunumu yarına bırakabilirdim ama evde pasta yapılır da o pasta yarına kalır mı hiç🤣

Benim bu seferki sunumum o yıllardan kalma gibi oldu :KK70::KK70::KK70:ama napayım arka arkaya bombaları atıp ,benim siper almama neden oldular, modum düştü, bu kadar oldu 😅 şaka bir yana, evdeki küçük canavarlar olmasa sunumu yarına bırakabilirdim ama evde pasta yapılır da o pasta yarına kalır mı hiç🤣
Kendine haksızlık yapma bence çok güzel olmuş😘😍
Hayırlısı olsun😘

Bizimki (2) gün içinde kolumdan çekip çekip buzdolabına götürüyordu beni sürekli. Üst kısmını yedirdim, kahveli keki yedirmedim uykusu açılmasın şimdi durduk yere ahsjahjsja

Bizimki (2) gün içinde kolumdan çekip çekip buzdolabına götürüyordu beni sürekli. Üst kısmını yedirdim, kahveli keki yedirmedim uykusu açılmasın şimdi durduk yere ahsjahjsja
Rica ettim ,tatlı dille sordum, canım kızlarım, pastayı yarın yesek olur mu diye ,haaayır, olmaz ,hemen yiyeceğiz, sen yarın biz yedikten sonra kalan haliyle sunum yap dediler bir de bana😆

İnanmazsan bak tencere keki😁
Şırfıntılı kek okudum birini, tövbe 😁😁😁

X