- 25 Ağustos 2019
- 60.456
- 110.725
- 30
Nedenki anlamadim
Nebilem kızz dedim ya yarışma ya ben geldimmi katılma falan birşeyler birşeylerNedenki anlamadim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nedenki anlamadim
Nebilem kızz dedim ya yarışma ya ben geldimmi katılma falan birşeyler birşeylerNedenki anlamadim
Rica ederimAleykumselam aşkom,aman iyi olsun Sorduğun için de çok sağol
Oooo sen bunumu taktin kafayaNebilem kızz dedim ya yarışma ya ben geldimmi katılma falan birşeyler birşeyler
Allah korusunKuzen Almanya'ya döndükten 2 gün sonra pozitif çıktı,benim de boğazım aciyor ,yoksaaa
Beğenmedim geliyor
Allah korusun cennam yaKuzen Almanya'ya döndükten 2 gün sonra pozitif çıktı,benim de boğazım aciyor ,yoksaaa
Ayyy beğenmemen imkansızTarif araştırıyorum, karar veremedim henüz, çoğu tarif içime sinmedi. İlk yapacağım için emin olamadım
Yarım ölçü mü yapsam güzel olmama ihtimaline karşı diyorum
Kulağıma desene ne yapsam
Ayy nebilem kızzz takıldım kaldımm iyikide beğenmedim basmadınnn vallahaa kalbim sukuşurduu filizkooo
Valla durum vakimKuzen Almanya'ya döndükten 2 gün sonra pozitif çıktı,benim de boğazım aciyor ,yoksaaa
Valla 4 doz aşı,korusa iyi olur aşkoAllah korusun
Bence de hemşomValla durum vakim
İnşaallah aşkomValla 4 doz aşı,korusa iyi olur aşko
Begenmedime ben basmamki tikim var ama bana basarlarAyy nebilem kızzz takıldım kaldımm iyikide beğenmedim basmadınnn vallahaa kalbim sukuşurduu filizkooo
Amin aşkomİnşaallah aşkom
Normal griptir belki ya da bir kaç gündür çok yoruldum diyedir inşallah, bakalım.Allah korusun cennam ya
Sana yolladigim poseti dezenfekte etseydinNormal griptir belki ya da bir kaç gündür çok yoruldum diyedir inşallah, bakalım.
Aa ,ben bakayım da yapayım.Keske tatlima birileri yorum yapsa
Antepliyle sağlığıma kavuşacağım hemsomSana yolladigim poseti dezenfekte etseydin