- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.994
Hadiya tüh
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hadiya tüh
Aman 1ay boyunca görbak labneli yapsamda alamamYeterdaaaa paçiiiii 2 kezmi birinci oldu 3 kezmi ne tam hatırlamayrumm amaa kendine gelll
Buseferr ben katıldığım yarışmaya katulma helee vallaha kıskanayrummAman 1ay boyunca görbak labneli yapsamda alamam
Aman ben gitcektim zorladilar yap yap diyeBuseferr ben katıldığım yarışmaya katulma helee vallaha kıskanayrumm
Bakk ule kim zorladılarr rahat buraksunlar filizimii azıcukktaaa dinlenn bizyorulalummAman ben gitcektim zorladilar yap yap diye
Nevreste dediBakk ule kim zorladılarr rahat buraksunlar filizimii azıcukktaaa dinlenn bizyorulalumm
Sende açamamışsınyasminsay ilk ben açtım oh olsun sana
Yapmasunnn vallaha o geliyo ben tırsıyorum yarışmayaaNiye önce yapıyor
Gündoğdu Kraliçesi Zirvede olduğunu sanıyor
yasminsay bak ben 1.ci degilmisim ozaman 1.ci olamicam duan kabul oldu
Zirveyi kaptırmışGündoğdu Kraliçesi Zirvede olduğunu sanıyor
İyi oldu o speedy gonzales’eZirveyi kaptırmış
Bakk ule kim zorladılarr rahat buraksunlar filizimii azıcukktaaa dinlenn bizyorulalumm
FilizCan bizi terkedecekti, siz rahat bıraksınlar demişsiniz?yasminsay nüye kzgın attunnn
Heee eee birincii oldu da yeterr neseki şaka biyanakatılmak isteyen katılır zatenFilizCan bizi terkedecekti, siz rahat bıraksınlar demişsiniz?
Muhtemelen bu sebepten
Sende açamamışsın
Krampon açmış
Gündoğdu Kraliçesi Zirvede olduğunu sanıyor
Zirveyi kaptırmış