Tatlı Tarifi Tatlılar

En başarılı bulduğunuz ''Pınar Labneli Tatlı '' hangisidir?(3 oy Hakkınız var)

• Ankete Katılan
    467
  • Anket Kapalı .
Benimde işim bitti FilizCan :KK59::ıslık:
Bende bittim bugun birde mesaj attilar okuldan

Sayın velimiz, öğrencinizin sınıfında 2 tane pozitif vaka tespit edildiği için 10-C sınıfı karantinaya alınmıştır. Öğrenciniz 14 gün boyunca YAKIN TEMASLI olarak kaydedilecektir. Bilginize. B273

Sayın velimiz, öğrencinizin sınıfında 2 tane pozitif vaka tespit edildiği için 10-C sınıfı karantinaya alınmıştır. Öğrenciniz 14 gün boyunca YAKIN TEMASLI olarak kaydedilecektir. Bilginize. B273
Eyvah belliydi böyle olacağı zaten,bu durumda sizlerde evde kalacakmısınız peki.

Eee, ev halkı olarak karantinaya gireceksiniz o zaman 👀

Aa,toptan karantina mi olacak şimdi size🤔
Aşı var diye karantina olmuyor dediler cocuklar temasli degil aslinda ama öyle diyolar cunku o pozitifliler zaten kacgundur gelmiyomus bugun ben yollamadim okula otobusteykende mesaj gelmis anlamadim

Çok yogundum abla coktan yollucaktimda olmadi
Yoğunsunuz birde bu aralar zaten.
Evet ablacım, yakınında oturuyor ya, ona yolluyor :63:
Bizdemi taşınsak bursaya ne dersin :KK34:
Offf yani simdi daha yeni girdim iceriye bide gezdik yani
Şansa bak yani.
:KK60:
Aşı var diye karantina olmuyor dediler cocuklar temasli degil aslinda ama öyle diyolar cunku o pozitifliler zaten kacgundur gelmiyomus bugun ben yollamadim okula otobusteykende mesaj gelmis anlamadim
Dedikleri bile anınd depğiiyor hemen
Tüh gitti desene kahveler

X