- 22 Temmuz 2017
- 44.970
- 133.083
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende bol sipariş ediyorum. Bizim mahallede ki fırın 2. Şubesinş açıyormuşOooo o iş bendeSon zamanlarda en çok onu yapıyorum
![]()
Onun gibi süsleseydin kesin 1.olurdun
Sana çalışıyor demekBende bol sipariş ediyorum. Bizim mahallede ki fırın 2. Şubesinş açıyormuşbeni de hissedar yap abi hheeh dedim. Adam korktu
![]()
Haklısın askom ,hele 2. Sefer gelmesi tam şoktuVallahi aşko bende 2 ay önce pisi pisine kaptımBüyün yazı evde geçirdim
![]()
O göz, o beceri yok bende canımOnun gibi süsleseydin kesin 1.olurdun![]()
Kurye ile kanka oldukSana çalışıyor demek![]()
Aynen aşko çok ballıyımHaklısın askom ,hele 2. Sefer gelmesi tam şoktu![]()
Bir daha ki sefere 3 senelik alacağımAynı şeyi bende düşünmüştüm hemso niye bu kadar uzun süreli aldım ki ne gerek vardı dedim![]()
Bende sadelik severim. Püskiviti çaya bandırır yerimO göz, o beceri yok bende canım
Sadelik seviyorum![]()
Kk sevmiyorO göz, o beceri yok bende canım
Sadelik seviyorum![]()
Kurye ile kanka oldukgeçen çöp atacaktım siparişim geldi kızımın boklu bezlerini attı adam hahahha
![]()
Bende kendimden şüpheleniyorum. Yarın da bugünkü gibi olursam, test vereceğimHaklısın askom ,hele 2. Sefer gelmesi tam şoktu![]()
Amin inşaallahAllah 3ten korusun aşko![]()
Cafe geze geze öğrenmiş MargaretO göz, o beceri yok bende canım
Sadelik seviyorum![]()
Benim altıma Guru yazsana. Cidden damak tadım harikadır hdjsjd bak kime oy atsam 1. Oluyor
Allah korusun cancağızım, insallah yoktur ama testte fayda varBende kendimden şüpheleniyorum. Yarın da bugünkü gibi olursam, test vereceğim![]()
Kendin yaz rütbeneBenim altıma Guru yazsana. Cidden damak tadım harikadır hdjsjd bak kime oy atsam 1. Oluyor