- 22 Temmuz 2017
- 43.934
- 130.588
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende bol sipariş ediyorum. Bizim mahallede ki fırın 2. Şubesinş açıyormuş beni de hissedar yap abi hheeh dedim. Adam korktuOooo o iş bendeSon zamanlarda en çok onu yapıyorum
Onun gibi süsleseydin kesin 1.olurdun
Sana çalışıyor demekBende bol sipariş ediyorum. Bizim mahallede ki fırın 2. Şubesinş açıyormuş beni de hissedar yap abi hheeh dedim. Adam korktu
Haklısın askom ,hele 2. Sefer gelmesi tam şoktuVallahi aşko bende 2 ay önce pisi pisine kaptımBüyün yazı evde geçirdim
O göz, o beceri yok bende canımOnun gibi süsleseydin kesin 1.olurdun
Kurye ile kanka olduk geçen çöp atacaktım siparişim geldi kızımın boklu bezlerini attı adam hahahhaSana çalışıyor demek
Aynen aşko çok ballıyımHaklısın askom ,hele 2. Sefer gelmesi tam şoktu
Bir daha ki sefere 3 senelik alacağımAynı şeyi bende düşünmüştüm hemso niye bu kadar uzun süreli aldım ki ne gerek vardı dedim
Bende sadelik severim. Püskiviti çaya bandırır yerim o derece sadeyim.O göz, o beceri yok bende canım
Sadelik seviyorum
Kk sevmiyor Ama iyi oy aldın seveni çokO göz, o beceri yok bende canım
Sadelik seviyorum
Allah 3ten korusun aşkoAynen aşko çok ballıyım
Kurye ile kanka olduk geçen çöp atacaktım siparişim geldi kızımın boklu bezlerini attı adam hahahha
Bende kendimden şüpheleniyorum. Yarın da bugünkü gibi olursam, test vereceğimHaklısın askom ,hele 2. Sefer gelmesi tam şoktu
Amin inşaallahAllah 3ten korusun aşko
Cafe geze geze öğrenmiş MargaretO göz, o beceri yok bende canım
Sadelik seviyorum
Benim altıma Guru yazsana. Cidden damak tadım harikadır hdjsjd bak kime oy atsam 1. Oluyor
Allah korusun cancağızım, insallah yoktur ama testte fayda varBende kendimden şüpheleniyorum. Yarın da bugünkü gibi olursam, test vereceğim
Amin inşaallah
Kendin yaz rütbeneBenim altıma Guru yazsana. Cidden damak tadım harikadır hdjsjd bak kime oy atsam 1. Oluyor