- 12 Nisan 2015
- 12.938
- 50.967
- 34
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KaçamıyoruzAşılar tam,maskesiz de gezmiyorum ama ne bileyim ,olacaksa oluyor herhalde
Aynen öyle aşko Sanki iyice normal gribe döndü Biteceğine yayılıyorKaçamıyoruz
Bitecek gibi değilAynen öyle aşko Sanki iyice normal gribe döndü Biteceğine yayılıyor
İstediğin kadar kaç,gelecekse geliyor, ıssız yerde balık tutan bir uzak akraba ve eşi yakalanmış mesela,dağ başıBitecek gibi değil
Dediğin gibi aşılar tam,maskesiz gezmiyorum.Kalabalığa girmiyorum ama çocuklar okula gidiyorGelip bizi bulabilir
Evet olacaksa oluyo hemsom ama ne bileyim ya çok ürkütücüAşılar tam,maskesiz de gezmiyorum ama ne bileyim ,olacaksa oluyor herhalde
HES kodu aldığımda Mart 2022 ye kadar almışım,nasılsa biter diye düşündüm, olay nerelere geldiEvet olacaksa oluyo hemsom ama ne bileyim ya çok ürkütücü
Aynı şeyi bende düşünmüştüm hemso niye bu kadar uzun süreli aldım ki ne gerek vardı dedimHES kodu aldığımda Mart 2022 ye kadar almışım,nasılsa biter diye düşündüm, olay nerelere geldi
Vallahi aşko bende 2 ay önce pisi pisine kaptımBüyün yazı evde geçirdimİstediğin kadar kaç,gelecekse geliyor, ıssız yerde balık tutan bir uzak akraba ve eşi yakalanmış mesela,dağ başı
Banlanan yok henüz korurum senii. Ama bi şartlaaaa…Arada bana selam ver bir şey kaybetmezsin
Bugün konunu gördüm.Çok muzdaribim bu konudaAma bdvye yazasım yok
Evet şartınız nedirBanlanan yok henüz korurum senii. Ama bi şartlaaaa…
bu kadar çabuk teslim oldun demek.Evet şartınız nedir
Ya bu kadar basit miBen sana baklava yapayımBak onda çok iyiyimdirbu kadar çabuk teslim oldun demek.
Bana tiranimusu yap . Ommadıı kek yap, onda ommadıı püskevitli pasta yap
Ohaa parti kur oy verelim bebekYa bu kadar basit miBen sana baklava yapayımBak onda çok iyiyimdir
3 bebe var yakamda sende olsan pek birşey fark etmezM MissHayaLet sana yakanda olacam demiştim !
Oooo o iş bendeSon zamanlarda en çok onu yapıyorumOhaa parti kur oy verelim bebek
O kadar öptüm kiii. Soğuk baklava yap bana !