- 12 Nisan 2015
- 12.939
- 50.863
- 598
- 34
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
KaçamıyoruzAşılar tam,maskesiz de gezmiyorum ama ne bileyim ,olacaksa oluyor herhalde![]()
Aynen öyle aşkoKaçamıyoruz![]()
Bitecek gibi değilAynen öyle aşkoSanki iyice normal gribe döndü
Biteceğine yayılıyor
İstediğin kadar kaç,gelecekse geliyor, ıssız yerde balık tutan bir uzak akraba ve eşi yakalanmış mesela,dağ başıBitecek gibi değil
Dediğin gibi aşılar tam,maskesiz gezmiyorum.Kalabalığa girmiyorum ama çocuklar okula gidiyorGelip bizi bulabilir
![]()
Evet olacaksa oluyo hemsom ama ne bileyim ya çok ürkütücüAşılar tam,maskesiz de gezmiyorum ama ne bileyim ,olacaksa oluyor herhalde![]()
HES kodu aldığımda Mart 2022 ye kadar almışım,nasılsa biter diye düşündüm, olay nerelere geldiEvet olacaksa oluyo hemsom ama ne bileyim ya çok ürkütücü![]()
Aynı şeyi bende düşünmüştüm hemso niye bu kadar uzun süreli aldım ki ne gerek vardı dedimHES kodu aldığımda Mart 2022 ye kadar almışım,nasılsa biter diye düşündüm, olay nerelere geldi![]()
Vallahi aşko bende 2 ay önce pisi pisine kaptımİstediğin kadar kaç,gelecekse geliyor, ıssız yerde balık tutan bir uzak akraba ve eşi yakalanmış mesela,dağ başı![]()
Banlanan yok henüzArada bana selam ver bir şey kaybetmezsin
Bugün konunu gördüm.Çok muzdaribim bu konudaAma bdvye yazasım yok
![]()
Evet şartınız nedirBanlanan yok henüzkorurum senii. Ama bi şartlaaaa…
Evet şartınız nedir![]()
Ya bu kadar basit mibu kadar çabuk teslim oldun demek.
Bana tiranimusu yap . Ommadıı kek yap, onda ommadıı püskevitli pasta yap![]()
Ohaa parti kur oy verelim bebekYa bu kadar basit miBen sana baklava yapayım
Bak onda çok iyiyimdir
![]()
Oooo o iş bendeOhaa parti kur oy verelim bebek
O kadar öptüm kiii. Soğuk baklava yap bana !