• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tatlı Tarifi Tatlılar

En başarılı bulduğunuz ''Pınar Labneli Tatlı '' hangisidir?(3 oy Hakkınız var)

• Ankete Katılan
    467
  • Anket Kapalı .
Aynen çift cepheli😁Bir taraf size diğeri cergiye bakıyor😁
Salonu aşırı büyüktü😄
Çok güzel ısınıyordu🤗
Ama komşuluk yoktu😁Evin yeri ve içi uğruna 10 yıl oturdum😄
Komşuluk nerde kaldı ki ablacım🤷🏻‍♀️ allah kötülük vermesinde acil bişeye ihtiyaç olsa kapısını çalacak kimse yok😕

Sizin binalar iyiydi.Arladaşım vardı sonra taşındı😏Komşuları iyiydi.
Ben kimseyi tqnımıyorum 🤷🏻‍♀️ arada bir karşı komşuyla karşılaşırsak merhabalaşıyoruz. Yan komşumla selamlaştığımız bile yok 😕 diğeri çok laubali merhaba merhaba. Alt komşum öğretmen çalışıyor evde yok . Üst komşu kendi halimde 🤷🏻‍♀️

Ben kimseyi tqnımıyorum 🤷🏻‍♀️ arada bir karşı komşuyla karşılaşırsak merhabalaşıyoruz. Yan komşumla selamlaştığımız bile yok 😕 diğeri çok laubali merhaba merhaba. Alt komşum öğretmen çalışıyor evde yok . Üst komşu kendi halimde 🤷🏻‍♀️
Benim binada öyleydi🤷🏻‍♀️Selam dahi vermezlerdi.Ama burada binam öyle değil🤷🏻‍♀️
80 dairelik bir sitedeyim.En az 40 daire birbirini çok iyi tanıyor🤷🏻‍♀️
Çocuklar beraber büyüyor🤗

Benim binada öyleydi🤷🏻‍♀️Selam dahi vermezlerdi.Ama burada binam öyle değil🤷🏻‍♀️
80 dairelik bir sitedeyim.En az 40 daire birbirini çok iyi tanıyor🤷🏻‍♀️
Çocuklar beraber büyüyor🤗
Ne kadar güzel 😍 çok şanslısın ablacım. Burda herkes birbirine yabancı.
Ama dediğin gibi evimin içi çok güzel kullanışlı. Ferah bi de. Önü açık . Bende seviyorum evimi 🤗 keşke hala komşu olsaydık. Ne çok şey kaçırmışım meğer

Ne kadar güzel 😍 çok şanslısın ablacım. Burda herkes birbirine yabancı.
Ama dediğin gibi evimin içi çok güzel kullanışlı. Ferah bi de. Önü açık . Bende seviyorum evimi 🤗 keşke hala komşu olsaydık. Ne çok şey kaçırmışım meğer
Hayırlısı canım🥰
Keşke iyi olurdu😍Sizin binaya çok gelip gittim🤗

Back