- 16 Aralık 2019
- 20.544
- En iyi cevaplar
- 1
- 82.331
- 598
- 32
Evet benim balkondan görünüyor didem evler . Hatta o siteyi griye boyadılar. Gri sarıOrada olsam çok yakınmışız
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet benim balkondan görünüyor didem evler . Hatta o siteyi griye boyadılar. Gri sarıOrada olsam çok yakınmışız
Heheee sende değilsinBen dombiğim
Öyle amaKara Murat benim gibi oldu bu
Çok özledim oralarıGüzel olmuşturGündüz resim at bakayımEvet benim balkondan görünüyor didem evler . Hatta o siteyi griye boyadılar. Gri sarı
Değil miyimHeheee sende değilsin
Bence degilsinDeğil miyim
Duyan da gerçek sanacakÖyle ama
Bence degilsin
Tartı öyle demiyorDuyan da gerçek sanacak
Valla onu bilmiyorum görmedigim icinTartı öyle demiyor
Biraz fazlalık olabilir,hem tiroid,hem ameliyatlık rahatsızlık,hepsi etkenTartı öyle demiyor
Bencede artik inaniyorum haplarin etken oldugunaBiraz fazlalık olabilir,hem tiroid,hem ameliyatlık rahatsızlık,hepsi etken
Tamam qma ben beğenmedim renk çok kötü duruyor manzaramı bozdu . Yöneticinin numarası varsa at da bi kanuşuveremÇok özledim oralarıGüzel olmuşturGündüz resim at bakayım
Aynen aşkomBu sıra çok hareketliyim ama tık yokBiraz fazlalık olabilir,hem tiroid,hem ameliyatlık rahatsızlık,hepsi etken
Nalet hormonlar bile bize karşıBencede artik inaniyorum haplarin etken olduguna
Eşimde vardırTamam qma ben beğenmedim renk çok kötü duruyor manzaramı bozdu . Yöneticinin numarası varsa at da bi kanuşuverem
Ayni dertten muzdaribiz aşkomAynen aşkomBu sıra çok hareketliyim ama tık yok
Geniş sanırım 2 cwpheli diye tahmin ediyorum eşimin bi arkadşı oturuyormuş bi kere antrenin halı ölçüsünü almaya gitmişti o beğenmişEşimde vardır
Evlerin içi çok güzeldi.Severek oturuyordum
Aynen çift cepheliBir taraf size diğeri cergiye bakıyorGeniş sanırım 2 cwpheli diye tahmin ediyorum eşimin bi arkadşı oturuyormuş bi kere antrenin halı ölçüsünü almaya gitmişti o beğenmiş
Nasıl olacaksaAyni dertten muzdaribiz aşkom