Aynen yapsınayyy anneme diyimde yapsın
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen yapsınayyy anneme diyimde yapsın
Bende bendeeetabiki teyzoşu
Allah iyilik versin gül goncamBende iyiyim çicem sağolll
Allah en kısa sürede sanada nasip etsin kuzum benmBende bendeee
Poncik kalbini öperim canım kuzum benim, allah razı olsunAllah en kısa sürede sanada nasip etsin kuzum benm
güzel kalpli kirazım
Hepimize çicemmm sağolAllah iyilik versin gül goncam
Uygunsa al abla valla iyice artmaya başladı herşey .Kıl biberim geçen seneden var benimde iki kişi olunca anca bitmedi çokta kurmuş sağolsun kv .bu sene acı diye ekmiş hepsi tatlı çıkmış iyiki geçen sene çok kurmuş . Genelde o gönderiyor hiç almadım pazardan olmasa zaten alırdımda yeter bize.Bende biraz yaptım.
Bugün marketlerin çarşamba pazarıFiyat uygun geldi biraz daha alayım dedim.
Kornişon,kıl biber falsn alacağım.
Böyle duyunca bir garip oluyorumGeçen birinde daha duydum. 20.yılımdayım kimse bana bir şey yapmadıUygunsa al abla valla iyice artmaya başladı herşey .Kıl biberim geçen seneden var benimde iki kişi olunca anca bitmedi çokta kurmuş sağolsun kv .bu sene acı diye ekmiş hepsi tatlı çıkmış iyiki geçen sene çok kurmuş . Genelde o gönderiyor hiç almadım pazardan olmasa zaten alırdımda yeter bize.
Kisirla ne yeniyor
Nevoş biri seni durdursunBöyle duyunca bir garip oluyorumGeçen birinde daha duydum. 20.yılımdayım kimse bana bir şey yapmadı
Şimdi ben yapıyorum veriyorum.
Kızlarım şimdiden anne sen bize yaparsın diyorlar
Rabbim ağız tadıyla yemeyi nasip etsin
Tren kaçtıNevoş biri seni durdursun
Tren kaçtı
Birileri yapmalı
Kader bize gülür müBirileri yapmalı
Valla ekiyor abla yapınca da fazla yapıyor veriyor napim ben istemiyorum kiBöyle duyunca bir garip oluyorumGeçen birinde daha duydum. 20.yılımdayım kimse bana bir şey yapmadı
Şimdi ben yapıyorum veriyorum.
Kızlarım şimdiden anne sen bize yaparsın diyorlar
Rabbim ağız tadıyla yemeyi nasip etsin
Nevoş biri seni durdursun
Bilmiyorum canımDoğum yaptı mı acaba WunderLost
51 dakika önce burdaymış. Yazar belkiBilmiyorum canım
Yazar inşallah51 dakika önce burdaymış. Yazar belki