• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tatlı Tarifi Tatlılar

En başarılı bulduğunuz ''Pınar Labneli Tatlı '' hangisidir?(3 oy Hakkınız var)

• Ankete Katılan
    467
  • Anket Kapalı .
Bende biraz yaptım.
Bugün marketlerin çarşamba pazarı😄Fiyat uygun geldi biraz daha alayım dedim.
Kornişon,kıl biber falsn alacağım.
Uygunsa al abla valla iyice artmaya başladı herşey .Kıl biberim geçen seneden var benimde iki kişi olunca anca bitmedi çokta kurmuş sağolsun kv .bu sene acı diye ekmiş hepsi tatlı çıkmış iyiki geçen sene çok kurmuş 😁. Genelde o gönderiyor hiç almadım pazardan olmasa zaten alırdımda yeter bize.
Kisirla ne yeniyor 🤤

Uygunsa al abla valla iyice artmaya başladı herşey .Kıl biberim geçen seneden var benimde iki kişi olunca anca bitmedi çokta kurmuş sağolsun kv .bu sene acı diye ekmiş hepsi tatlı çıkmış iyiki geçen sene çok kurmuş 😁. Genelde o gönderiyor hiç almadım pazardan olmasa zaten alırdımda yeter bize.
Kisirla ne yeniyor 🤤
Böyle duyunca bir garip oluyorum😄Geçen birinde daha duydum. 20.yılımdayım kimse bana bir şey yapmadı😄
Şimdi ben yapıyorum veriyorum.
Kızlarım şimdiden anne sen bize yaparsın diyorlar🤣
Rabbim ağız tadıyla yemeyi nasip etsin🥰

Böyle duyunca bir garip oluyorum😄Geçen birinde daha duydum. 20.yılımdayım kimse bana bir şey yapmadı😄
Nevoş biri seni durdursun 🤭

Valla ekiyor abla yapınca da fazla yapıyor veriyor napim ben istemiyorum ki🤣
Görüyorlar anneleri masallah 🧿 durmuyor neler neler yapıyor haklılar kızlar😁
Amin abla cümlemize inşallah 🤲🥰

Back