- 28 Haziran 2011
- 59.406
- 149.879
Hayırlı olsun kukriskom, güle güle kullan ınş ayıptır sorması ne kadar benimde ihtiyacım var da şu mereteSağol canım benim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlı olsun kukriskom, güle güle kullan ınş ayıptır sorması ne kadar benimde ihtiyacım var da şu mereteSağol canım benim
Sağol canım benimHayırlı olsun kukriskom, güle güle kullan ınş ayıptır sorması ne kadar benimde ihtiyacım var da şu merete
Aa çok iyiymiş kukriskom, çok iyi denk gelmiş maşallah güzel günlerde uzun yıllar kullan ınş bende kocaya söyleyeyim bariSağol canım benim
Vestel’den aldım 3400 TL ye indi kampanya varmış 9 kilo, sessiz çalışanlardan, anti bakteriyel yıkması falan var Wi-Fi Side var telefon ile bağlanabiliyorsun falan
Aynen canım iyi oldu bakalım uzun ömürlü olur inşallahAa çok iyiymiş kukriskom, çok iyi denk gelmiş maşallah güzel günlerde uzun yıllar kullan ınş bende kocaya söyleyeyim bari
Inş kukriskom, benimkide ayaklandı koşacak yakindaAynen canım iyi oldu bakalım uzun ömürlü olur inşallah
Darısı başına o zaman
Benimki de öyle dağıldı harp çıktı sandımInş kukriskom, benimkide ayaklandı koşacak yakinda
Senle benden baska kimse yok hemsomSafişseverlere selam
Selam bende bakıyordum kimse varmı diyeSafişseverlere selam
İyi ki varız be hemsomSenle benden baska kimse yok hemsom
Selam,nasılsın?Selam bende bakıyordum kimse varmı diye
Selam bende bakıyordum kimse varmı diye
Ahaaa çoğaldilarİyi ki varız be hemsom
Iyiyim sen nasılsınSelam,nasılsın?
İyiyim ben deIyiyim sen nasılsın
YaniliyorsunSenle benden baska kimse yok hemsom
Ulan 2kisiydik ne ara 8e çıktıkYaniliyorsun
Telepatik güçler filizkomUlan 2kisiydik ne ara 8e çıktık
Bencede yanılıyorYaniliyorsun