Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Beybiii ınternetim yoktu benim, yeni yeniledim ondan yani hanimkizimiz napiyo tüm durumlarım sizin içinOff
Allah yardımcıları olsun
Kirazmmmm geçenlerde yazdm cvp gelmeyince dedm heralde hala rahatsız iyileşmedş
Rahatsız etmiyim dedm
Ama durumlarının sıkı takipçisiyim
Hayranınızım
Sıkıntı ne acaba, ülkede bişey mi var acabaHala düzelmedi ortalık
3 gün sürebilirmişHala düzelmedi ortalık
Dünya çapındaSıkıntı ne acaba, ülkede bişey mi var acaba
Cokmuş aşko3 gün sürebilirmiş
Twitter de öyle yazıyır aşkoNe kadar doğru bilmemCokmuş aşko
Twitter de öyle yazıyır aşkoNe kadar doğru bilmem
İyiyim canım. İyi gidiyor şükür. Sen nasılsın bebiş nasıl ne kadarlık oldunuzC A N O mavişim nasılsın veli olmak nasıl gidyor
Bende bakayım ne olmuş dedimOrası bayağı karışmışBende Twitter yok ,görmedim aşko,bakalım neler olacak
İyiyiz cnm büyüyoruz..İyiyim canım. İyi gidiyor şükür. Sen nasılsın bebiş nasıl ne kadarlık oldunuz
Olabilirrr kuzummmm bende rahatsız etmiyim die şey ettim amaaaa bndan snraaaa dışın dışın dışınnnnnBeybiii ınternetim yoktu benim, yeni yeniledim ondan yani hanimkizimiz napiyo tüm durumlarım sizin için
Oyyyy yirim bebeli seniOlabilirrr kuzummmm bende rahatsız etmiyim die şey ettim amaaaa bndan snraaaa dışın dışın dışınnnnn
Gelsin etiketler
Allah kolaylık versin minnak annecim benimİyiyiz cnm büyüyoruz..
İşte bugn işe başladm.. İlk defa ayrıldık
Benm için biraz zor oldu
2.5 aylk :)
Bende çok bayılıyordum sanaRiceee edeceğümmm beni HAbibte ile aynı yerde yada alt alta etiketlemeyin.. Hiç haz etmiorm
Bende o atcamDIDO_DODI nerelerdesinTatlını yapacak mısın
Bugün yiyemedim, kendimize ayırdığımız balık da satıldı
Dalga geçme dalga geçme carparim haaaaa kuzu muzu dinlememOoo ,eski citirlardan kim kaldı aşko ? Abla olmuşsun @Blue_Peri
Yorum yok .
Var gi netiiim uyumuş kalmışım sabahın körcegezlerinde uyanınca artık sızmısim
Bana ? Çarpacaksin ?Dalga geçme dalga geçme carparim haaaaa kuzu muzu dinlemem
Yorum yok .
Var gi netiiim uyumuş kalmışım sabahın körcegezlerinde uyanınca artık sızmısim