- 24 Eylül 2018
- 98.622
- 295.233
- 698
Hem aşkom seni seviyor hemşomYaaa iste gör bak hemsom aşkon neler diyor sonra suçlu filiz![]()
![Relieved face :relieved: 😌](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f60c.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hem aşkom seni seviyor hemşomYaaa iste gör bak hemsom aşkon neler diyor sonra suçlu filiz![]()
Çok seviyor çokHem aşkom seni seviyor hemşom![]()
Sevmese takılmazÇok seviyor çok![]()
Aretim internet de pek çekmiyır ya beğen tuşuna zor bastı seçenekler çıkmıyorMatmazelKukrim
Hala mı? Tamam aretim ,düzelir inşallah yakindaAretim internet de pek çekmiyır ya beğen tuşuna zor bastı seçenekler çıkmıyor![]()
Hee biliyorum dedi kendileriSevmese takılmaz![]()
Seni sevmeyip kimi sevecekHee biliyorum dedi kendileri
Bir zahmet sevsin![]()
25likleriSeni sevmeyip kimi sevecek![]()
Heh şimdi geliyor aretim bir geliyor bir gidiyor bende sitede kasıyorHala mı? Tamam aretim ,düzelir inşallah yakinda![]()
Bugün her şey bir acayip aretim,sosyal medya faciasiHeh şimdi geliyor aretim bir geliyor bir gidiyor bende sitede kasıyor![]()
Aynen aretimBugün her şey bir acayip aretim,sosyal medya faciasi![]()
Bence de ,kac saat oldu artıkNe oldu böyle ya şu mark ı bi arayayım canımınsıkmasın çözsün şu olayı![]()
Bir an önce düzelse bari aretim ,sıktıAynen aretim![]()
Döncem ben sana dedi başı kalabalıkmışBence de ,kac saat oldu artık![]()
Hiç sorma aretim eskiden napıyormuşu yaBir an önce düzelse bari aretim ,sıktı![]()
Aşko acaba doğum gününe sürpriz mi hazırlıyorDöncem ben sana dedi başı kalabalıkmış![]()
Yoksa bütün dünya doğum günümümü kutlayacak aynı anda yoksa yoksa bütün sosyal ağlara amblem olarak benim resmim mi yükleniyorAşko acaba doğum gününe sürpriz mi hazırlıyor![]()
Neden olmasın aşkomYoksa bütün dünya doğum günümümü kutlayacak aynı anda yoksa yoksa bütün sosyal ağlara amblem olarak benim resmim mi yükleniyor![]()