Tatlı telaşım başladı......

kızlar bugün esse den kırmızı bulaşık sepeti,ekmeklik,bıçak seti,oktay usta nın limon sıkacağı ,rende ,amerikan servis(beyaz),tuzluk biberlik,günlük kullanım için kaşık çatak bıçak seti,bi e bikaç küçük bişey daha aldım ama internete baktım resimleri yokama esse yi biliyorsanız nasılsa görmüşsünüzdür.. bu arada hepsi kırmızı beyazçok tatlı oldular bi de % 50 indirimle alınca daha da tatlı oldular...

tencerene bayıldım.mudoya baktım stokta yok diyor şuan için.Güle güle kullan sen,ben kıskandım:26:

ARZUM arkadaşlar bu tost makinesini aldım şu an itibariyle almış bulunmaktayım....darısı katı meyve sıkacağına...

canım güle güle kullan hepsini..
tost makineni kaca aldın ?
birde o damacana sürahiyi nerden aldın bende istiyom

canım güle güle kullan hepsini..
tost makineni kaca aldın ?
birde o damacana sürahiyi nerden aldın bende istiyom

sağol canım..tost makinam çok yguna geldi 108 tl ye aldım.heryerde 169 filan diyorlar..internetten aldım düşünürsen adresini verebilirim..damacana sürahimi de paşabahçe mağazasından aldım denk geldi...

sağol canım..tost makinam çok yguna geldi 108 tl ye aldım.heryerde 169 filan diyorlar..internetten aldım düşünürsen adresini verebilirim..damacana sürahimi de paşabahçe mağazasından aldım denk geldi...

bende bu tost makinesini 160 tl aldım yaw güle güle kullan canım çok uyguna almışsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…