Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Küs değilsin demi
evet öyle vallakatılımda az sohpette hiç ilerlemiyor .yarışmacılarda uğramıyor yada ben denk gelmiyorum
Paranoyak gibisin sende
pardon kuzum yaa benim yüzümdenkaldırdım resimleri
Kızlar kızımın odasındaki perdeleri değiştircem. Kısa mı olmalı uzun mu olmalı karar veremedim. Siz ne dersiniz?
yok bebeğim neden küs olayım zeytin dalını kabul ettim yaaa ama o topiğe bir daha girmem ne zaman girsem tersleniyorum ya hayatımda böyle bişey görmedim 2009 dan beri üyeyim bu siteye ilk defa bir topikte böyle tuhaf terslendim.
neyse kuzum sen gel buraya ıkı muhabbetn belini kırak
kısa daha hoş olur gibi
Yok aslında olay şöyleydi. Ben bir ban yemiştim. Çok sıkıldım da 2. Üyelik alıp topike gelmiştim. Ama başka yere girmedim. Sonra kızlara şifreyle benim olduğumu anlatmaya çalıştım. Çek de durumu bildiği için gönderme yapmıştım ona. Ama neyse sorun kalmadığına göre..
petekler için kısa olsa diyorum o da düdük gibi mi durur?
benim mutfak perdem kısa tezgahtan dolayı bazen düdük gibi görünüyor gözüme.
nereye kayboldunuz huuuu
gördümmburdaaaaaaayımmmmmmm
Valla yeler dolmadan bir sandalye çektim en öne de.. kimse yok.
çıkacam birazdan...arkadaşlarla bişiler yapasım var herkess dolu...eşimde geç gelecekmiş .pöfüüüüüü
şansa bakkk evde film pijama artık
gördümm
ahahaah bu ara kk sinek avlıyor zaten
ipek evin sıcak oluyorsa uzun yaptırabilirsin daha güzel duruyor uzunn
tek başıma akşam film izleyemiyorum ben ...pijama giyer kitap mitap bişiler yaparım artık
Bizim ev kışın daha sıcak. Fabrikadan ısıtmalı. Karda kışta askılı oturuyorum evde. Ben de öyle düşündüm aslında uzun daha güzel duruo diye.