Merhaba tabiki buyur hosgeldinnniyi akşamlar hayırlı olsun topiginiz nasılsınız bende katılabilir miyim bu topige
oyy kıyamam kiii ama ikinizede gelin sarılam ikinizede
İnsan sevdiceğinlen uğraşırmış anlıyom tatlım seniii
Evet oyle tabi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba tabiki buyur hosgeldinnniyi akşamlar hayırlı olsun topiginiz nasılsınız bende katılabilir miyim bu topige
oyy kıyamam kiii ama ikinizede gelin sarılam ikinizede
İnsan sevdiceğinlen uğraşırmış anlıyom tatlım seniii
Canlarım çıkmam gerek gelenlere hoşgeldin gidenlere beş gittin İyi geceler görüşmek üzere öptüm.
Sarılalım sıkı sıkı
İyi gecelerrr görüşmek üzere inşallahhh
canımsın :)))
Merhaba tabiki buyur hosgeldinnn
Evet oyle tabi
İnşallah makinem sende canımsın bay bay
İnşallah makinem sende canımsın bay bay
hoşgeldinnn aramızaaa bu topic herkese açıktır :) İlk önce seni tanıyabilir miyiz
İlk öncelikle merhaba.. Dediğiniz gibi son yıllarda boşanmalar arttı.. Zaten istemediği bir evlilikmış. 2 ay uzun süre bile bence madem istemiyorsa.
ozaman sen beni heç sevmeyon uğraşmeyon
Hata veriyor büyük geliyor galiba çok sinirlendim
esir etmiyeyim haydii görüşenzii
Merhaba tabiki buyur hosgeldinnn
Evet oyle tabi
hosbuldum bende 21 yaşındayım atanmayi bekleyen bi saglikciyim bulunduğum yere yeni tasindigimiz için burda hic arkadaşım yok bu sitede de fazla arkadaşım yok nereye girsem sohbet bitiyor bende mi bisey var anlamadım ki valla durum bu
hosbuldum nasılsınız
hosbuldum bende 21 yaşındayım atanmayi bekleyen bi saglikciyim bulunduğum yere yeni tasindigimiz için burda hic arkadaşım yok bu sitede de fazla arkadaşım yok nereye girsem sohbet bitiyor bende mi bisey var anlamadım ki valla durum bu
Mesaj tekrarı ..
Bende 23 yaşindayim istanbuldayim calisiyirum aramiza hosgeldin tekrar
Olur mu canim alisirsin zamanla sende bu siteye
Aaa teessuf. Ederimm :18:
Himm bilnem ki eski eşiyle severek mi evlenmiş eger sevdigi insani en ufak bi sorun da birakip gidiyorsa bunu düsun derim ilerde sanada aynisini yapabilir neden ayrilmislar onemli olan bu
4 ayda ne kadar tanidigini dusunuyorsun kafandski soru isaretlerini cozmeden hemen resmiyete dokme isi derim :97:
Bende memun oldummmtekrar hosbuldum bende tanıştığıma çok memnun oldum
hıııhhh