Tatlı mı Tatlı Satılık Nişanlığım :) (Tesettür)

Çoook teşekkür ederim :KK68::KK68: Bende tam gönlümdeki gibi yaptırdım hiçbir detayı atlamadan. Evlilik yaklaşıyor çeyiz alışverişi malım bitmiyor. Bende hem fazlalık olmasın hem de bir katkısı olsun diye satıyorum. Bana kalsa ben nişanlığımla uyurum :KK70::KK70::KK68: Kızım olsun İnşallah ben ona daha güzellerini yaparım :KK69::KK69: tekrardan teşekkür ederim

Allah mesut etsin. İnşallah evliliğin de en az nişanlığın kadar güzel olur.

sizin adınıza ben satmaya kıyamadım :) çok güzelmiş nişanlığınız

Çok teşekkür ederim :KK68: Ben de kıymak istemem çok severek giydim ama bende eskimesindense başka gelinlerin işine yarasın, onlarda benim giydiğim an ki mutluluğum kadar mutlu olsunlar inşallah :KK36: Malum çeyiz alışverişi bitmiyor. Hiç olmazsa düğün aşamasında ben de yararlanmış olurum. Karşılıklı mutlu oluruz :KK54:

Nişanlığınız çok güzel ama anlamadığım özel dikimse neden siz işleme yaptınız?

Teşekkür ederimmm :KK36: Kumaşları ben temin ettim ancak istediğim gibi bir işleme bulamadım. İşlenmemiş danteller alıp kendim istediğim gibi yaptım. Çokta severim öyle işleri :KK16: Yani terzim sadece dikimiyle ilgilendi. Geri kalan kumaş vs. teminini ben sağladım. Hem de istediğim gibi olmuş oldu:KK66:

Teşekkür ederimmm :KK36: Kumaşları ben temin ettim ancak istediğim gibi bir işleme bulamadım. İşlenmemiş danteller alıp kendim istediğim gibi yaptım. Çokta severim öyle işleri :KK16: Yani terzim sadece dikimiyle ilgilendi. Geri kalan kumaş vs. teminini ben sağladım. Hem de istediğim gibi olmuş oldu:KK66:

ne kadar güzel olmuş ama ellerinize sağlık. inşallah hak eden biri bulurda alır

X