• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tatlı Görümcemin Güzel Yatak Odası

oda çok güzel olmuş fakat, en güzeli sizin güzel yaklaşımınız olmuş umarım aranız her zaman böyle güzel olur.

utanmadan seviniyo bide acık bakta ibret al bak 1 senede yapıyo hemen çocuğu sen 3 sene oldu hala bi icraat yok
napsın kız bari ben yapemde onu sevelim didi heralde :27::27::52::52::52::60::60::60:

ahahahahaa koptum dilo :60::60::60: zaten bana diyo ki 'yenge ikiz doğurursam bitanesine anne dedirticem bitanesine de hala dedirticem senden hayır yok bize' :52: :60::60::60:

Görümcenizin anladığım kadarıyla gelinliği güzelmiş...Mutluluklar diliyorum.

Yatak odası çok güzel, Allah görümcenizi mesut etsin inşallah. Bebeğinide hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin. Ne güzel böyle gelin görümce anlaşabilmek. İnşallah sende en kısa zamanda anne olursunda onada hala olmak nasip olur.

Yatak odası çok güzel, Allah görümcenizi mesut etsin inşallah. Bebeğinide hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin. Ne güzel böyle gelin görümce anlaşabilmek. İnşallah sende en kısa zamanda anne olursunda onada hala olmak nasip olur.

Amin canım Allah razı olsun, ne güzel dualar etmişsin :16: benim evliliğimde 3 sene bitti, ev aldık daha yeni hatta taşınma aşamasındayız, evime taşınayım da Allah kısmet ederse düşünüyoruz biz de artık :emir_bebek:

ceydacim görümcenle pisti olmusuz :1:
benim yatak odasiyla ayni ama türkiyede, burda baska yatak odam var tabi,

Back
X