Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
utanmadan seviniyo bide acık bakta ibret al bak 1 senede yapıyo hemen çocuğu sen 3 sene oldu hala bi icraat yok
napsın kız bari ben yapemde onu sevelim didi heralde
utanmadan seviniyo bide acık bakta ibret al bak 1 senede yapıyo hemen çocuğu sen 3 sene oldu hala bi icraat yok
napsın kız bari ben yapemde onu sevelim didi heralde
Yatak odası çok güzel, Allah görümcenizi mesut etsin inşallah. Bebeğinide hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin. Ne güzel böyle gelin görümce anlaşabilmek. İnşallah sende en kısa zamanda anne olursunda onada hala olmak nasip olur.
Yatak odası çok güzel, Allah görümcenizi mesut etsin inşallah. Bebeğinide hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin. Ne güzel böyle gelin görümce anlaşabilmek. İnşallah sende en kısa zamanda anne olursunda onada hala olmak nasip olur.
Amin canım Allah razı olsun, ne güzel dualar etmişsin benim evliliğimde 3 sene bitti, ev aldık daha yeni hatta taşınma aşamasındayız, evime taşınayım da Allah kısmet ederse düşünüyoruz biz de artık