Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yatak odası sizin güzelliğinizin yanında sönük kalmış hanımlarr...
yatak odası tarzım değil.Ama ikinizde çok güzelsiniz.Bir gelin ,görümcesinden bu kadar güzel nasıl bahseder şaşırdım doğrusu.Bende bunlardan üç tane var,evlerden ırak
çok klasik olmus ben daha sadelikten yanayım mutluluklar....
Yatak odası için birşey diyemem ama muhabbetinize, samimiyetinize hayran kaldım. Ne kadar güzel kardeş gibisiniz. İkinizde çok hoş çıkmışsınız. Benimde bir görümcem olacak henüz evlenmedim ama Allah bana da böyle yakınlık nasip etsin.. Bu yaklaşımınızdan dolayı sizi takdir ediyorum. Bu arada bende Samsun'luyum. Gelininiz de aramıza hoşgeldi.:80::80:
ne kadar güzel yaa ikinizin arasındaki arkadaşlık en çok hoşuma giden oldu ayrıca yatak odası da mükemmel allah bi yastıkta kocatsın darısı başıma amin
sağol canım
Benim eşimin tarafı da Samsun' lu canım.. görümcemin eşi de tevafuk eseri Samsun' lu :)
İnşaAllah senin de görümcelerinle olan ilişkilerin çok çok daha güzel olur..
Allah mutlu etsin... ama çok klasik hic tarzım değil öyle saçaklıı fırfırlııı taşlı yatak odası... hiç o yatak örtüleri kullanılmıyor.. koyacak yerde bulamıyorsun sadece sinirleri yıpratıyor..
Benim tarzımın dısında ama kendisi' nin begenmesi yeter.
Sizde cok güzel görünüyorsunuz..
Ender rastlanan bir iliskii ..
teşekkürler yorumun içinya çok güzel olmuş ama fon renkleri iyi seçilmemiş mobilyaya uygun olsaydı süper olurmuş.
Perde konusunda fikir almak isterseniz yardımcı olurum :)
yatak odasını beğenmedim ama siz cok güzel görünüyorsunuz maşallah![]()