• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tatlı Görümcemin Güzel Yatak Odası

enamm ben burayı yeni gördüm kızzz. geçen bizim topicte bahsediyodunzya bende her yerde resim arıyodum nerdeymiş ceydoşun görümcesinin yatak odası diye:1:

gerçekten hoş olmuş. tarzım değil pek gerçi ama yinede çok temzi ve gösterişli. güle güle çıksın paris yolculuklarına. ağızlarının tadı bozulmasın.
ayrıca çokta tatlısınız her zamna olduğu gibi:38:

aklınız fikriniz pariste hee:35::35:

enamm ben burayı yeni gördüm kızzz. geçen bizim topicte bahsediyodunzya bende her yerde resim arıyodum nerdeymiş ceydoşun görümcesinin yatak odası diye:1:

gerçekten hoş olmuş. tarzım değil pek gerçi ama yinede çok temzi ve gösterişli. güle güle çıksın paris yolculuklarına. ağızlarının tadı bozulmasın.
ayrıca çokta tatlısınız her zamna olduğu gibi:38:
sen gündenmden nası geri kaldın kız :60:

canım benim.. o senin tatlılığın gülümm :38:

aklınız fikriniz pariste hee:35::35:
seninki sankim başka yerde :60:
kız yatak odası fotosu eklemiş ne diyek afiyet olsunmu diyek:19:
:60::60::60::60::60:

banada biraz abartılı geldi..ama kendi zevki güle güle otusunlar inşallah..bu arada gelin görümce pek tatlı çıkmışınız:)))

perdeler cok abartı geldi bana da ama olsun begenilmis,yapılmıs.İnsanın görümcesiyle kardes gibi olması ne güzel ben de öyleyimmmm:51:

aayyy çok güzel valla... görümcende sende çok tatlısın canım allah aranızdaki sevgi saygıyı bozmasın

yatak odası çok mu büyük yoksa bana mı öyle geliyor

diğer oda yatak odasına ilave edilmiş gibi

ama çok beğendim, heleki görümcen çok güzelmiş

yatak odası çok mu büyük yoksa bana mı öyle geliyor

diğer oda yatak odasına ilave edilmiş gibi

ama çok beğendim, heleki görümcen çok güzelmiş

yatak odası epey büyük canım evet.. yan tarafta koltuk var şuan. Bir de banyo-tuvalet tabii :34:

Back
X