enamm ben burayı yeni gördüm kızzz. geçen bizim topicte bahsediyodunzya bende her yerde resim arıyodum nerdeymiş ceydoşun görümcesinin yatak odası diye
gerçekten hoş olmuş. tarzım değil pek gerçi ama yinede çok temzi ve gösterişli. güle güle çıksın paris yolculuklarına. ağızlarının tadı bozulmasın.
ayrıca çokta tatlısınız her zamna olduğu gibi
kız yatak odası fotosu eklemiş ne diyek afiyet olsunmu diyekaklınız fikriniz pariste hee
sen gündenmden nası geri kaldın kızenamm ben burayı yeni gördüm kızzz. geçen bizim topicte bahsediyodunzya bende her yerde resim arıyodum nerdeymiş ceydoşun görümcesinin yatak odası diye
gerçekten hoş olmuş. tarzım değil pek gerçi ama yinede çok temzi ve gösterişli. güle güle çıksın paris yolculuklarına. ağızlarının tadı bozulmasın.
ayrıca çokta tatlısınız her zamna olduğu gibi
seninki sankim başka yerdeaklınız fikriniz pariste hee
kız yatak odası fotosu eklemiş ne diyek afiyet olsunmu diyek
banada biraz abartılı geldi..ama kendi zevki güle güle otusunlar inşallah..bu arada gelin görümce pek tatlı çıkmışınız:)))
perdeler cok abartı geldi bana da ama olsun begenilmis,yapılmıs.İnsanın görümcesiyle kardes gibi olması ne güzel ben de öyleyimmmm
aayyy çok güzel valla... görümcende sende çok tatlısın canım allah aranızdaki sevgi saygıyı bozmasın
subhanallah maşşallah çok gzel =)))
çok ağır olmuş hiç tarzım değil ama konu başlığı süper
resımler cıkmadı bende:26:
odadan cok siz güzelmişşiniz cnm
yatak odası çok mu büyük yoksa bana mı öyle geliyor
diğer oda yatak odasına ilave edilmiş gibi
ama çok beğendim, heleki görümcen çok güzelmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?