- 27 Kasım 2024
- 89
- 21
- 3
- 31
- Konu Sahibi mother of almost two
Valla bilmiyorum içimden öyle geçmişti hayırlısı olsunTam net atsanız![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Valla bilmiyorum içimden öyle geçmişti hayırlısı olsunTam net atsanız![]()
Umarım erkektirBunu verdi sadece bacak arası diye ?
Erkektr çünkü cidden erkek gibiDoktor erkek dedi pipi var burda dedi, çok net pozisyon vermedi ama doktor söyledi haftaya gelin teyitleyelim dedi![]()
İnşallah teyitlenince yazarım yineErkektr çünkü cidden erkek gibi![]()
Banada öyle dediler iki hafta sonra gel dediler sonra yüzde doksan erkek dediİnşallah teyitlenince yazarım yine![]()
İnşallahBanada öyle dediler iki hafta sonra gel dediler sonra yüzde doksan erkek dedi![]()
%90 erkek dedi hayırlı olsun dedi, erkekleri biliyorsunuz sizErkek olursa artık tahminlerim tutuyor diyecem![]()
sizce buda benzıyormu bu fotgrafa ben hıc anlamıyorumErkek olablir benimkisine benziyor![]()
Aaa mesajını yeni gördüm hadi hayırlı olsun canım%90 erkek dedi hayırlı olsun dedi, erkekleri biliyorsunuz siz![]()
Bebeğimiz cinsiyet değiştirdiAaa mesajını yeni gördüm hadi hayırlı olsun canım![]()
Bu bacak arası görüntüsü idi, doktorda kesin dedi kordon olabilir mi dedim hayır kordon burda dedi başka yeri göstermişti bu görüntüye göre hepimiz yanıldıkBebeğimiz cinsiyet değiştirdikızmış
Bu bacak arası görüntüsü idi, doktorda kesin dedi kordon olabilir mi dedim hayır kordon burda dedi başka yeri göstermişti bu görüntüye göre hepimiz yanıldık![]()
Ortada ama detaylıda kız denildiherşeyi ortada bebeğin kıyamam hayırlı olsun cnm
Kendi doktorumuz verdi bu görseli yüzde 90 erkek demişti sonra detaylıda başka doktora gittik secde pozsiyonunda idi bacak arasını göremedi ama rahim falan bahsetti kız dedi, kendi doktorumuza bahsettik bakalım tekrar dedi o da kız dedi sonra klitorisi gördük biz ondan yanılmış oldum dedi ilk defa yanıldığım sizsiniz dedi kız çıktıherşeyi ortada bebeğin kıyamam hayırlı olsun cnm
Selammm banada yaparmısınız rica etsemKız kesesi
Aaa hayırlı sağlıklı evlat olsun canımKendi doktorumuz verdi bu görseli yüzde 90 erkek demişti sonra detaylıda başka doktora gittik secde pozsiyonunda idi bacak arasını göremedi ama rahim falan bahsetti kız dedi, kendi doktorumuza bahsettik bakalım tekrar dedi o da kız dedi sonra klitorisi gördük biz ondan yanılmış oldum dedi ilk defa yanıldığım sizsiniz dedi kız çıktı