tatlı bi derdim var bu sefer :)

limonludondurmam

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
28 Aralık 2015
1.345
722
123
31
eşimin doğum günü bugün aakşama bi yemek sofrası hazırlamak istiyorum.
önden mercimek çorbası araya içli köfte veya patatesli börek ayrıca kfte kremalı patates ortaya mantı salata düşünüyorum. pilav yapmıcam mantı olduğu için ,pastasınıda ayrıca keseriz die düşündm :)
nasıl sizce yada farklı bi öneri var mıdır

yanında mumlar falan hazırlıcam canım zatende menüde bi kararsız kaldım :)

ya bence böyle bi balık olsa, çeşit çeşit meze olsa, kullanıyorsa eğer yanına da bi kadeh şarap. valla ben böyle bişey isterdim sanırım.

ya bence böyle bi balık olsa, çeşit çeşit meze olsa, kullanıyorsa eğer yanına da bi kadeh şarap. valla ben böyle bişey isterdim sanırım.
balık menüyü bende düşndüm ama aksine annemlerde davetliyiz yarın balık yemeğe. içki çok çok nadir kullanır o yüzden sanmıyorum kullanacağını

Ben corba falan hazirlamamistim. Aksam yemegi tadinda olur diye. Pizza, kuru pasta, kuru yemis, meyve tabagi, icecek, bir de pasta vardi bizim masamizda

balık menüyü bende düşndüm ama aksine annemlerde davetliyiz yarın balık yemeğe. içki çok çok nadir kullanır o yüzden sanmıyorum kullanacağını

o zaman bence bu kadar karıştırmayın. güzel bi et yemeği, pilav, salata, farklı mezeler. bunlar daha mantıklı gibi. sizin menü bana ağır ve karışık geldi.

işte bi netleştiremedim sizce ne olabilir mesela fikriniz var mıdır
Mantı patates köfte icli köfte hepsi ana yemek potansiyeline sahip agır yemekler
Normal menülerinizde bu sekildeyse sorun olmayacaktır ama ben misal icli köfte yapacaksam mantıyı yapmam yada kremalı patatesi yapmam
Ortaya daha soft kırmızı lahana salatası gibi yogurtlu havuc salatası daha sindirmesi kolay mezeler yaparım

mercimek, köfte patates ,şehriye pilavı , salata ,yoğurtlu bi şey ama mantı değil yeter.öyle içli köfte börek vs uğraşamam.sonunda tatlı şeyler olursa diye o kdr ağır yemek istemem

Ben corba falan hazirlamamistim. Aksam yemegi tadinda olur diye. Pizza, kuru pasta, kuru yemis, meyve tabagi, icecek, bir de pasta vardi bizim masamizda
aslında bunuda düşünmedim değil. sonradan önce yemek yiyelim oturma odamızada ayrıca bi pasta tabağı meyve kuruyemş kullanıyım dedim

yok normal menüm böyle değildir. çorba ana yemek salata yanına pilav makarna yada meze tarzı olur bazende. herhalde doğum günü die çok yesin istedim anlamadım bi anda bende bu menü çıktı düşünürken :)

ne bileyim daha baska bir menü aradi gözüm.
romantik bir yemekse güzel pismis bonfile bir et, yanina da haslanmis brokoli ve patates püresi, bol yesillikli bir salata. mumlar esliginde güzel bir müzik ve de soda. mideniz sismesin belki gece uzayabilir. tika basa yiyelim derseniz menünüz uygun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…