- 26 Mayıs 2018
- 8.193
- 38.708
- 548
- 51
- Konu Sahibi limonludondurmam
-
Bunca yemeğin üstüne pasta+meyve+kuruyemişi nasıl yiyeceksiniz?aslında bunuda düşünmedim değil. sonradan önce yemek yiyelim oturma odamızada ayrıca bi pasta tabağı meyve kuruyemş kullanıyım dedim
aslında bunuda düşünmedim değil. sonradan önce yemek yiyelim oturma odamızada ayrıca bi pasta tabağı meyve kuruyemş kullanıyım dedim
Valla mide fesatı gecirir söyliyimyok normal menüm böyle değildir. çorba ana yemek salata yanına pilav makarna yada meze tarzı olur bazende. herhalde doğum günü die çok yesin istedim anlamadım bi anda bende bu menü çıktı düşünürken :)
Pizza kuru pasta ve yas pasta bizi inanilmaz doyurmustu. Iyiki ekstra yemek yapmamism demistim ben hatta :) isten geldigi icin tedirgin olmustum ya doymazsa diye ama gayet de guzel olmustu. Bence ekstra yemege gerek yok bu tarz bi masaya
aslında fırına ben patates parça et atıyorum mesela ona bayılır oda olabilr sanki pilavlabilemedim..
fırın yemeği olsa ya da böyle parça et gibi bir şey.. daha şık olurdu sanki..
mantıya filan gerek yok bence..
evet olabilir fırına parça etle patates atabilirim aslındaYa da C captain price in dedigi gibi guzel bi et yemegi pilav salata da cok iyi olur. Pesine de pasta kesilir. Ama senin yazdigin menu olmamis bence agir kacar romantik yemek icin.
Valla mide fesatı gecirir söyliyim
Hepsi güzel seyler ancak sindirmesi zor aksam yemeginde mideyi agrıtan seyler :)
Mercimek corbası-icli köfte-soguk meze olarak salatalardan-köfte daha yeterli olacaktır
Kendinizi bu kadar yormadan bir parça et (tabi ki özel bir sos ile ) , bol beynirli püre ve mevsim salatası efsane bir menü olur . Tabi yanında ne içileceği de önemli . Sırada tatlı da var çünküeşimin doğum günü bugün aakşama bi yemek sofrası hazırlamak istiyorum.
önden mercimek çorbası araya içli köfte veya patatesli börek ayrıca kfte kremalı patates ortaya mantı salata düşünüyorum. pilav yapmıcam mantı olduğu için ,pastasınıda ayrıca keseriz die düşündm :)
nasıl sizce yada farklı bi öneri var mıdır
oh süperhaklısıız abarttım galiba daha sade bi menü düşündüm parça et falan die fikir veren arkadaşlardan esinlendim
Kremalı patates olacağına göre börek peynirli olsun bence :)eşimin doğum günü bugün aakşama bi yemek sofrası hazırlamak istiyorum.
önden mercimek çorbası araya içli köfte veya patatesli börek ayrıca kfte kremalı patates ortaya mantı salata düşünüyorum. pilav yapmıcam mantı olduğu için ,pastasınıda ayrıca keseriz die düşündm :)
eşimin doğum günü bugün aakşama bi yemek sofrası hazırlamak istiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?