tatlı bi derdim var bu sefer :)

aslında bunuda düşünmedim değil. sonradan önce yemek yiyelim oturma odamızada ayrıca bi pasta tabağı meyve kuruyemş kullanıyım dedim
Bunca yemeğin üstüne pasta+meyve+kuruyemişi nasıl yiyeceksiniz?
Şaştım kaldım vallahi.
Gece gaz sıkışmasıyla acillik olursunuz,
demedi demeyin.

aslında bunuda düşünmedim değil. sonradan önce yemek yiyelim oturma odamızada ayrıca bi pasta tabağı meyve kuruyemş kullanıyım dedim

Pizza kuru pasta ve yas pasta bizi inanilmaz doyurmustu. Iyiki ekstra yemek yapmamism demistim ben hatta :) isten geldigi icin tedirgin olmustum ya doymazsa diye ama gayet de guzel olmustu. Bence ekstra yemege gerek yok bu tarz bi masaya

yok normal menüm böyle değildir. çorba ana yemek salata yanına pilav makarna yada meze tarzı olur bazende. herhalde doğum günü die çok yesin istedim anlamadım bi anda bende bu menü çıktı düşünürken :) :KK70:
Valla mide fesatı gecirir söyliyim
Hepsi güzel seyler ancak sindirmesi zor aksam yemeginde mideyi agrıtan seyler :)
Mercimek corbası-icli köfte-soguk meze olarak salatalardan-köfte daha yeterli olacaktır

bilemedim..
fırın yemeği olsa ya da böyle parça et gibi bir şey.. daha şık olurdu sanki..
mantıya filan gerek yok bence..

Gücenme ama menüyü hiç tutmadım :)
Çorba, börek, mantı?? Ayol mantı apayrı bir yemek zaten.. 0rtaya mantı olmaz ki. İçli köfteyle birlikte doğum günü menüsü olmaktan çıkmış sanki.. Romantik bir akşam yemeği canlanmadı gözümde. Onca hamur işini yedikten sonra ikiniz de uyuyakalırsınız benden söylemesi:D

Pizza kuru pasta ve yas pasta bizi inanilmaz doyurmustu. Iyiki ekstra yemek yapmamism demistim ben hatta :) isten geldigi icin tedirgin olmustum ya doymazsa diye ama gayet de guzel olmustu. Bence ekstra yemege gerek yok bu tarz bi masaya

haklısınız aslında bende tedirginim o yüzden işten geliyor die doymazsa vs die bunuda düşüneyim teşekkür ederim

Pasta yiyecekseniz -mantı, içli köfte nedir ALLAH aşkına :KK53:
Yap ton balıklı salatayı, ortaya 4 çeşit meze hafif hafif ,sonra kes pastanı ,yanına filtre kahve üfle mumları,aç romantik bir sinema ohh sonrası hafif müzikte dans,finalde kucağına hoplar bitirirsin işte :KK53::KK53:

Valla mide fesatı gecirir söyliyim
Hepsi güzel seyler ancak sindirmesi zor aksam yemeginde mideyi agrıtan seyler :)
Mercimek corbası-icli köfte-soguk meze olarak salatalardan-köfte daha yeterli olacaktır

haklısıız abarttım galiba daha sade bi menü düşündüm parça et falan die fikir veren arkadaşlardan esinlendim

eşimin doğum günü bugün aakşama bi yemek sofrası hazırlamak istiyorum.
önden mercimek çorbası araya içli köfte veya patatesli börek ayrıca kfte kremalı patates ortaya mantı salata düşünüyorum. pilav yapmıcam mantı olduğu için ,pastasınıda ayrıca keseriz die düşündm :)
nasıl sizce yada farklı bi öneri var mıdır
Kendinizi bu kadar yormadan bir parça et (tabi ki özel bir sos ile ) , bol beynirli püre ve mevsim salatası efsane bir menü olur . Tabi yanında ne içileceği de önemli . Sırada tatlı da var çünkü
Az önce kuzenim sevgilisi için oluşturdu bu menüyü yarın onun da doğum günü :)

Ben bide köfteyi artık kücük hamburgerler seklinde yapıyorum menünüze uymasada
haklısıız abarttım galiba daha sade bi menü düşündüm parça et falan die fikir veren arkadaşlardan esinlendim
oh süper
Et yanına haslama sebzeler önden bi corba bikaç hafif meze tarzı salata kereviz olur patlıcan olur
Daha ne olsun :)

Son düzenleme:
önden mercimek çorbası araya içli köfte veya patatesli börek ayrıca kfte kremalı patates ortaya mantı salata düşünüyorum. pilav yapmıcam mantı olduğu için ,pastasınıda ayrıca keseriz die düşündm :)
Kremalı patates olacağına göre börek peynirli olsun bence :)

Menu guzel.ama siradan geldi bana

Firinda degisik bir et yemegi.
Sehriye pilavi(sadece sehriyeden yapilan)
Patates puresi
Buharda sebzeler
Arkadan pasta.

Bence farkli olur

Bence sevdiği ne varsa onları yapın.

et yemegı ızgara mesela ?
cesıt cesıt mezeler püreler aparatifler
sarap
daha ıyı olmazmıydı acaba

Back
X