How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası tatillerde bakıcı ücreti tam verilmeli mi?

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları

esther

let the game begin...
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Eylül 2008
4.777
37
158
yakında 15 tatil başlıyor. 15 gün bakıcıya bırakmayacağım oğlumu. ücretini tam mı vermeliyim, yarım mı?

merhaba pregant daha önce bende öğretmen çocuguna baktım paramı kesti ama tatili ben çıkarma ama kesilmesini istemezdim sizin maaşınız tatillerde kesiliyormu hayır o zaman kesmeyin yazık zeten mecbur olmasa bakıcılık yapmaz

ben de kesmeyi düşünmüyorum aslında ama kesmek mi uygun olur kesmemek mi karar veremedim.

Bencede kesilmemesi gerek
sonuçta onuda zor durumda bırakmak hoş olmaz
ki çevremde biçok kişinin bakıcısı var ve tatile çıksalar bile (1ay bile çıksalarda dahil) maaşlarını veriyorlarr

bence kesmemelisin bakıcından memnunsan ,sonuçta biz de memuruz tatillerde paramız kesilmiyor ,hem ii bir insansa onu da bu şekilde sevindirebilir ona olan memnuniyet ve güvenini bu şekilde göstermiş olabilirsin çocuklarımız emanet ettiğimiz bakıcılara karşı bu kadar hesap yaparsak hiç ii olmaz bence

bencede kesilmemeli..hatta ara ara hediyeler alıp jest yapılmalı diye düşünüyorum...:))

evet. bakıcım çok iyi biri. oğlumu ailecek çok seviyolar. yılbaşı hediyesi aldım. maaşı da tam vereyim. bence hakediyor.

evet mutlaka tam vermelisin cnm ki bebişine dahada dört kolla sarılsın sen ona haksızlık yaparsan çok iyi olmaz dıye dusunuyorum...

Diğer çalışan insanların maaşı nasıl tatildede kesilmiyorsa bakıcılarında maaşını yarım vermemek lazım.
Sizde maaşını kesmemelisiniz.
Bunu yapanlar büyük terbiyesizlik yapmış olur..

Diğer çalışan insanların maaşı nasıl tatildede kesilmiyorsa bakıcılarında maaşını yarım vermemek lazım.
Sizde maaşını kesmemelisiniz.
Bunu yapanlar büyük terbiyesizlik yapmış olur..

Burada arkadaşaımızın ,yukardaki sözlerini genç oluşuna bağlıyorum.
Elbette tüm aileler çocuklarına iyi bakılsın diye ücret harici neler yapıyorlar(istisnalar hariç).
Zaten arkadaş ne yapsam diye soruyor.
Eğer mantık ararsan vermesende olabilir(ben veriyorum o ayrı).
Çünkü diyelim öğretmenler okula gitmediği gün ekders ücreti almıyorlar.
Çalışan bakıcı bayanlar yarıyıl tatilinde çalışmadığı için verilmeyebilir.

Arkadaşımın bakıcısı , tatil öncesi '' tatilde bir gün durup bir gün geleyim ,işini yapayım , hak edeyim ,ücretimi tam verir misin '' demiş. arkadaşımda tamam dedi.

Bir diğer bakıcı ise arkadaş , haftada iki gün gel demesine rağmen 'hayır gelemem resmi tatil ' demiş ve tam istemiş.Buyrun aynı durum iki farklı kişilik.

Bazı bakıcılar var ki, ne verirsen ver hep almaya alışıyorlar.Kendileri 15 dk nın takibini yapıyorlar.Yaptıkları bir işi akstra görüyorlar.Kendilerine verilenleri ekstra düşünmüyorlar.

Burada esası ,bakıcıyla sorununuz yoksa karşılıklı memnuniyetiniz varsa tam verilmesi.

valla ben keseceğim,ben yarım gün çalışıyorum sabahçıyım 12.30 da eve geliyorum ve oğlum daha yataktan yeni kalkmış oluyor o uyuyor bakıcı uyuyor sonra gece 1 ekadar bizimle oturuyor kaç defa erken kaldır en azından öğleden sonra uyur bende dinlenirim diyorum yok çocuk uyumak istiyor diyor işin içinden çıkıyor....ama bu sene son sene kreşe vereceğim en azından yatması kalkması düzene girer....önceden kesmiyordum hediyelerde alıyordum ama şimdi yapmıyorum..ihtiyacı var diye parasını peşin vermiştim 2 yıllık ekstra 100tl veriyordum aylık onu kesiyorum.

benim eski bakıcım böyleydi işte..ver ver elini versen kolunu istiyordu kaç ay fazlasını verdim bi teşekkür etmiyodu..kaba kadının birisiydi eve nasıl erken kaçarım diye plan yapıyordu sürekli..ben biraz işten eve erken gelsem bir işi vardır diye düşünmüyordu ben gidiyorum diyip gidiyordu..bir de dünyanın parasını istemişti başlarken ben de mattah bişey sanıp evet demiştim.ama gözü doymak bilmedi.ben de en sonunda değiştirdim..oh şimdi çok memnunum yeni bakıcımdan allah ondan bin defa razı olsun.parasını da kesmiyorum..hediye de alıyorum...çocuğuma iyi bakıyor çünkü..bunun maddi karşılığı yok..öbürü bütün gün tv seyrediyordu çocukla ilgilenmiyordu..pis sinir oldum gene aklıma geldi.altını bile değiştirmiyodu beni bekliyodu..

benim annem geldi yanıma 2 hafta vermedim bakıcıya ama kesmeyeceğim..çünkü tatilde de kesmedim 2 hafta heralde keser diye bekliyordu ki çok memnun oldu ve çocuğa hediyeler falan almaya başladı.

Back