• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tatilim sıkıntılar ve kayınvalidem

Hemen hemen aynı kv sahıpmışız. Baktım olmuyor kendı hayatıma dahil etmeyi denedim. Hıcbır sosyal hayatı olmayan dunyası küçük bır kadından cok sey bekledıgımı dusundum. Evı ile mesgul tertemız bır kadın. Bızler için mutfakta saatler gecırır of demez. Lakin konuşma uslubu hıc dusunmeden pat dıye lafı ortaya atışı.. Bırlıkte sınemaya gıtmeye basladık , tıyatroya gittik , en sevdıgım restoranlara goturdum. Bır baktım kv bambaska bır kadın oldu. Sosyallesmek iyi geldi daha cok guldu daha az mutsuz daha cok pozıtıf bırı oldu. Pek para harcamayı sevmez. Ama alışverıse cıkarız en ıyı markalara goder artık eli:) bu benı de mutlu edıyor. Hem bırlıkte bırseyler yapıyoruz hem stres atıyoruz. Daha genclestı sanki. Koskoca evın içinde mi unutuyoruz acaba buyuklerı yalnızlastıkca acımasızlasıyorlar..
helal kiz sana masallah..

Ben ortada dert göremedim. İster temizler ister temizlemez. Sanane seni ilgilendirmez ki.. İbadetleri de seni alakadar etmez. Sen kendine bak boşver. Yaptığın çok ayıp. Çocuğuna bakıyor sonuçta ve kötü bir insan değilmiş.

Temiz titiz bir kadın olsa, 5 vakit namaz kılsa ama sizin arkanızdan atıp tutsa sizi ayırmaya çalışsa daha mı mutlu olucaksın??

Bakıcı ya para vermemek için çocuk baktiranlara çok kızıyorum
Sizde onlardan misiniz bilmiyorum ama
Arada anneciğim sen yorulma ben parasını vereyimde haftalık bir bayan tutalım deyin
Tabi daha kibar bir dille

Kocanı sevmediğin için ailesine de tahammül etmek istemiyorsun, sevseydin ayrılığı evliliğini sorgulamazdın .

Ben boşanmayı düşünüyorum demedim ki ilgim azalıyor eşime dedim ayrıca eşimi seviyorum konu biraz yanlış anlaşıldı bakıcıya para vermemek için baktırmıyorum çocuğunu babaannesine benim annem babamın rahatsızlığı yüzünden bakamıyor kimseye hakaret ettiğim de yok belki benzer şeyleri yaşayan vardır takıntıma çözüm bulurum dedim ama olmadı yorum yapan herkese teşekkürler ...

Back
X