Gel gıdelım beraber kız :)Yazı turlarda nerelere gidilebileceğine bakıp bakıp geçiriyorum ve hiç bir yere gitmeden yazı bitiriyorum ve sonraki yazı ve ondan sonraki yazı.... illa birinin kolumdan tutup "hadi gidelim" demeden ya da ailenin belirlediği tarihleri ya da biriyle evleneceğim günü beklemeden nasıl gidebilirim. çünkü birinin önayak olmasını bekleme fikri beni sinir ediyor.
Yazı turlarda nerelere gidilebileceğine bakıp bakıp geçiriyorum ve hiç bir yere gitmeden yazı bitiriyorum ve sonraki yazı ve ondan sonraki yazı.... illa birinin kolumdan tutup "hadi gidelim" demeden ya da ailenin belirlediği tarihleri ya da biriyle evleneceğim günü beklemeden nasıl gidebilirim. çünkü birinin önayak olmasını bekleme fikri beni sinir ediyor.
Nereye gitceksin mesela? ne gibi bişey var aklında. Ben giderim tek başıma, kimi niye bekleyeyim yaw...Yazı turlarda nerelere gidilebileceğine bakıp bakıp geçiriyorum ve hiç bir yere gitmeden yazı bitiriyorum ve sonraki yazı ve ondan sonraki yazı.... illa birinin kolumdan tutup "hadi gidelim" demeden ya da ailenin belirlediği tarihleri ya da biriyle evleneceğim günü beklemeden nasıl gidebilirim. çünkü birinin önayak olmasını bekleme fikri beni sinir ediyor.
insanların "gelir misin gelir misin" diye peşlerinde koşmak istemiyorum. çünkü daha önce denedim 2 kez.Erken rezervasyon fırsatlarına bakın. Bir yer beğenin ve yer ayırtın. Sonra da uçak vs biletinizi alın. Bu kadar kolay.
Ondan sonra da yanına bir arkadaş bulursun, resimleri gösterip gideceğin tarihi vs söylersin. O da gelmeye gönüllü olur. Ben çok severim arkadaş-kuzen tatillerini.
Peşinden koşmazsan tek gidersin o zaman.insanların "gelir misin gelir misin" diye peşlerinde koşmak istemiyorum. çünkü daha önce denedim 2 kez.
sizler nasıl gidiyorsunuz?Peşinden koşmazsan tek gidersin o zaman.
Yazı turlarda nerelere gidilebileceğine bakıp bakıp geçiriyorum ve hiç bir yere gitmeden yazı bitiriyorum ve sonraki yazı ve ondan sonraki yazı.... illa birinin kolumdan tutup "hadi gidelim" demeden ya da ailenin belirlediği tarihleri ya da biriyle evleneceğim günü beklemeden nasıl gidebilirim. çünkü birinin önayak olmasını bekleme fikri beni sinir ediyor.
tam istediğim o aslında... da garip kaygılarım var.hiç çekinmem giderim heryere tek başıma yurt içi yurt dışı tatil farketmez.
Biraz özgür ruhlu olmak lazım mis gibi kafa dinlersin atla git.
Uçak biletini al , bir otel ayarla mis gibi planın hazır kücük bir çanta yap hop bitti gitti yanına kitap al vs orada sosyalleşirsin zaten :)
sizler nasıl gidiyorsunuz?
Eğer tek başına rahatsız edilmekten çekiniyorsan, muhafazakar otelleri düşünebilirsin. Çok şık oteller, bayanlara özel plajlar falan oluyor.valla ben de bı bekleme oluştu. geçen sene arkadaşlarıma dedim tatil tarihlerini ayarlamadılar/ayarlamak istemediler. ailem ağustos gibi düşünüyor gidecek arkadaşım yok. erkek arkadaşımla da ikimiz gidemiyoruz (şimdilik en azından) özel bi yer düşünmüyorum ama denize ayağımı soksam yeter moddayım şuan :) ya ne saçma 30 yaşındayım hala tatıle tek gıdemıyorum.