- 25 Mayıs 2015
- 924
- 530
-
- Konu Sahibi Postmodernik
Kesinlikle bana haksızlık olarak görüyorum bende1 aylık tatilde gitmek istemesi çok doğal, ama 1 ay kalmak istemesi size haksızlık.
Ama oraya gidip de sık sık kaçamaklar yapabilecekseniz(yakın şehirlere gezi, hatta Karadeniz turu) mantıklı olabilir.
Kesinlikle bana haksızlık olarak görüyorum bende
Bu yıl yurt dışına Yerleşme gibi bir durumda olabilir eşimin işi nedeniyle bu Yüzden daha bir istekli biz hep bir aradayız zaten benim için vs diyor ama bir ay boyunca orada yaşama fikri hemde bütün ailesiyle beni yoruyor bunu anlattığımda abartıyorsun diyor gitmesem mi acabaZevk alacaksınız gidin bu sene için.
Eşiniz neden en azından bir haftasını kendinize ayırmamakta bu kadar ısrarlı?
1 hafta tatil yapsanız, 1-2 hafta orda kalsanız, baktınız sıkılıyorsunuz siz ailenizin yanına gitseniz veya farklı bir plan yapsanız sıkıntıya girmemiş olursunuz.
Eşiniz de 3 hafta kalmış olur işte.
Biraz inada bindi bizimkisi zaten ya onun dediği ya benim dediğim olacaksen gelmeden ben giderim mantığını ben anlamıyorum ya bizimki ya benle gider ya gitmez,niye gelmedi deseler cevap veremez çünküama zaten en fazla 1 hafta dayanır o da. ama yurtdışına çıkma durumu kesinse bence de gidin sonuçta göremeyeceksniz eskisi gibi
Sadece İkimiz olsak Şahane olur ama bütün akrabaların olması sıkıntıKeşke imkan olsa da biz de dağ başında bir köyde bir ay zaman geçirebilsek... Sırf eşinizin ailesi diye böyle fırsatı tepmeyin derim.
Karalı baya oda HAKLI çok yoğun Çalışıyor ama ben çok kasıyorum kendimi onun ailesinin yanında bu da eşime benim abartmammış gibi geliyorBir insan nasil karisi ya da kocasi olmadan tatile gider aklim almiyor. Sevdiğin olmadan nasil zevk alirsin?
Bence gidin. Yapacak bir sey yok. Esiniz kararli gorunuyor..
Sadece İkimiz olsak Şahane olur ama bütün akrabaların olması sıkıntı