Tatilde kayınvalide

Benim kızdığım nokta biz iki aylık evliyiz tamam Balayına gittik birlikte tatil yaptık ama bir ay ailesinin yanında olmak istemesi beni kırdı bende inada bindirdim işi

Size haksızlık
Sizin aileniz yok mu
Deniz kum gunes otel yapmak sizin de hakkınız

Sırf eşinizin ailesi diye mi inat ediyorsunuz? İnsanların size bir zararı mı oldu? Bazı insanlar ısrarla mutsuz, hatta eşinin ailesiyle çekişmeli yaşamak istiyor bence. O kadar istemiyorsanız siz kalın, o gitsin. Siz sonra gidersiniz.

ailesiyle bir sorunum yok iyi insanlar aslında ama ben o kadar kalabalık bir evde rahat edemem tuvaleti banyosu vs sıkıntı yani

1 ay insan sıkılır bee
1-2 hafta iyidir. ya bu erkekler evlenınce neden aileleri kıymete bınıyor anlamıs degılım.

1 ay yani 4 hafta oooffff ya çok uzun, sıkılır insan ailesinin yanı olsa dahi, ben şahsen kendi aileme bile 1 ay gidip kalmam.
Ama senin gitmemende olmaz bence, çok ters anlaşılabilir. Ben olsam hatır için giderdim ama birdaha böyle birşeye kendisinin annesi ile karar veremeyeceğinide net bir şekilde söylerdim
Senenin geri kalan kısmında hiç gidilmiyormu (yani düğün dernek olmadığı sürece)

Daha 2 aylık evlisiniz nasıl 1 ay ayrı kalabileceksiniz? Daha bu aylar evliliğin yeni düzen almaya çalıştığı aylar... Benim eşimde Karadenizli bende kalabalık bir aileye gelin oldum inan sandığın kadar kötü değil belki çok güzel bile olabilir... Gitmezsen eşinle arana soğukluk girebilir üzülmeni istemem

Annesi babası istanbulda yaşıyor kardeşler farklı Şehirlerde Yazları buluşabiliyorlar anca

Bende bundan korkuyorum evliliğimizin ilk bir haftası sorunluydu zaten Aramızdaki bağ bozulsun istemem

Annesi babası istanbulda yaşıyor kardeşler farklı Şehirlerde Yazları buluşabiliyorlar anca
Evet, zor durum anlıyorum, genelde ben karşı çıkmazdım, daha az bir süre olsa ama gerçektende 4 hafta çok fazla hani birkereye mahsus olabilir ama ondan sonra aslaaaa

daha 2 aylik evliyken 1 ay ayriliga nasil dayanacaksiniz anlamadim zaten ilk aylar en hassas aylar alisma evresi yani bence bu sekilde birbirinizi kirmayin ve bir orta yol bulun... yani ozleme doyum olmazki 6 ayda kalsa ayrilinca yine ozleyecek ailesini hepimiz oyle degilmiyiz... yaz gelsede ailelerle bulussak diyoruz ama yetmiyor tatil bitince yine ozleniyor...

demek istedigim sizde bir aile oldunuz artik birbirinizi kirmadan o bir aylik tatilden kendinizede vakit ayirin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…