- 25 Mayıs 2015
- 924
- 530
-
- Konu Sahibi Postmodernik
Benim ailemle aynı Şehirde yaşıyoruzSize haksızlık
Sizin aileniz yok mu
Deniz kum gunes otel yapmak sizin de hakkınız
Gitmemeli miyim sizce deistersen sen gelme dediyse gitme bence..ne kadar yanlış eşinin tutumu
ailesiyle bir sorunum yok iyi insanlar aslında ama ben o kadar kalabalık bir evde rahat edemem tuvaleti banyosu vs sıkıntı yaniSırf eşinizin ailesi diye mi inat ediyorsunuz? İnsanların size bir zararı mı oldu? Bazı insanlar ısrarla mutsuz, hatta eşinin ailesiyle çekişmeli yaşamak istiyor bence. O kadar istemiyorsanız siz kalın, o gitsin. Siz sonra gidersiniz.
Kesinlikle evlenince ana kuzusu oldu bir anda yıllarca farklı Şehirlerde yaşamışlar oysa ki1 ay insan sıkılır bee
1-2 hafta iyidir. ya bu erkekler evlenınce neden aileleri kıymete bınıyor anlamıs degılım.
Gitmemeli miyim sizce de
Gitmemeli miyim sizce de
durumu hemen kabullenmedi çok tartışınca bu konuyu öyle dedi odabana tavı çok itici geldi..siz gitmek istemediğinizi söylüyorsunuz eşinizde hemen durumu kabullenip tamam ozaman deyip kendi ailesiyle 1 ay geçirecek...ve daha çok yeni evlisiniz...
Annesi babası istanbulda yaşıyor kardeşler farklı Şehirlerde Yazları buluşabiliyorlar anca1 ay yani 4 hafta oooffff ya çok uzun, sıkılır insan ailesinin yanı olsa dahi, ben şahsen kendi aileme bile 1 ay gidip kalmam.
Ama senin gitmemende olmaz bence, çok ters anlaşılabilir. Ben olsam hatır için giderdim ama birdaha böyle birşeye kendisinin annesi ile karar veremeyeceğinide net bir şekilde söylerdim
Senenin geri kalan kısmında hiç gidilmiyormu (yani düğün dernek olmadığı sürece)
Bende bundan korkuyorum evliliğimizin ilk bir haftası sorunluydu zaten Aramızdaki bağ bozulsun istememDaha 2 aylık evlisiniz nasıl 1 ay ayrı kalabileceksiniz? Daha bu aylar evliliğin yeni düzen almaya çalıştığı aylar... Benim eşimde Karadenizli bende kalabalık bir aileye gelin oldum inan sandığın kadar kötü değil belki çok güzel bile olabilir... Gitmezsen eşinle arana soğukluk girebilir üzülmeni istemem
Evet, zor durum anlıyorum, genelde ben karşı çıkmazdım, daha az bir süre olsa ama gerçektende 4 hafta çok fazla hani birkereye mahsus olabilir ama ondan sonra aslaaaaAnnesi babası istanbulda yaşıyor kardeşler farklı Şehirlerde Yazları buluşabiliyorlar anca