Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Arkadaşlar siz olsanız 2 bucuk aylık bebekle tatile gidermiydiniz emziriyo olsaydınız ve ne yerdiniz orda süt olması için rahat eder miydiniz yiyip içmeden süt olmuyo çünkü stres oluyorum kızım 9 yaşında çok bunaldi bende öyle napicam karar veremiyorum
süt bence en cok su ile oluyor ayrica galactago neo damla muthis sut yapiyor eczaneden alin bi tane...otel tatiliyse yemegi hic dert etmeyin her sey oluyor...siz daha cok sunu dusunun 9 yasindaki kizinizla havuza denize babasi girecek babasi kumda oynatacak cunku sizin 3 aylik olanla olmaniz lazim bide 6 aydan once gunes kremi surulmez o yuzden gunesi hic gormemeli cildi mafffolur
süt bence en cok su ile oluyor ayrica galactago neo damla muthis sut yapiyor eczaneden alin bi tane...otel tatiliyse yemegi hic dert etmeyin her sey oluyor...siz daha cok sunu dusunun 9 yasindaki kizinizla havuza denize babasi girecek babasi kumda oynatacak cunku sizin 3 aylik olanla olmaniz lazim bide 6 aydan once gunes kremi surulmez o yuzden gunesi hic gormemeli cildi mafffoluriyke
Tabiki hayır dün mesela ağzıma tükürdü resmen desem yeridir hiç durmadı gün boyu topalasan 2 saat uyumamistir akşam yatarken artık bi agriyodur diye ilaç verdim
Tabiki hayır dün mesela ağzıma tükürdü resmen desem yeridir hiç durmadı gün boyu topalasan 2 saat uyumamistir akşam yatarken artık bi agriyodur diye ilaç verdim
Otel tatili iyi olur. Oteli arayın pazarlık edin bütçeye uydurun. Çoğu otel %50 altı dolulukla çalışıyor bu yıl. Çocuk klubü olan bi otel tercih ederseniz büyüğe çok güzel aktiviteler oluyor. Siz de bol yemekle şezlongda miniğinizle hava alırsınız