Bebek Beslenmesi tatil tatil......

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

esraseyhan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2008
471
0
96
Zonguldak
kızar doğum lohusalık derken çok stresli bir sene geçirdik hepimiz..bunun sonunda bir tatil yapmak istiyoruz.bebeğim 4 aylık.5 e giecek 1 hafta sonra..ama bebekle nasıl tatile gidilirbilmiyorum...nereye gidilir?nasıl gidilir?yardımcı olur musuznuz?

merhaba bizde 2 hafta sonra zonguldağa tatile geleceğiz.benim oğlum 7 aylık.bence bebeklerin bunalmayacğı kadar sıcak olan yerler tercih edilmeli. ve çok uzun yolculuklar bebek için sakıncalı. çünkü dr.um klimayı kısıkta en fazla bir saat çalıştırmalısınız dedi.o bile dokunabilir bence hemde arabayla gideceksiniz camlar falan kapalı havasız kalıyor çocuklar.ama uçak daha iyi tabiki. birde düzenlerinin çok bozulmamasına dikkat edilmeli.bebekle rahat edebileceğiniz bir otel seçmelisiniz.havası temiz bir yer olmalı ve merkezde çok şehir dışında bir yer olmamalı(allah korusun hastane açısından) ben bunlara dikkat edeceğim.bakalım nasıl bir tatil geçireceğiz.:1rolleyes:

ben de zonguldaktayım....ne tesadüf...tatile de amasra ve inkumuna gitmeyi düşünüyoruz..amasra da ev tutacağız..daireleri kiralıyorlar..istediğinizz kadar kişi kalabiliyorsunuz..

eşim zonguldaklı benim. bende 6 sene zonguldakta okudum.amasra çok güzeldir. küçük ama şirin.bende uramaya çalışıcam bu sefer. daire pansiyonlra göre daha iyi ve temiz bencede

Bebeğin alıştığı düzeninin bozulmayacağı şekilde bir tatil programı yapılmalı bence..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…