Merhaba arkadaşlar:) biz temmuz sonu gibi sevgilimle motorla tatile çıkıcaz. Asos altınoluk o taraflara gitmeyi planlıyoruz. Kalcak gezilcek yerler yapılcak aktiviteler önerilerinizi duymak isterim. Şimdiden teşekkürler :)
Merhaba arkadaşlar:) biz temmuz sonu gibi sevgilimle motorla tatile çıkıcaz. Asos altınoluk o taraflara gitmeyi planlıyoruz. Kalcak gezilcek yerler yapılcak aktiviteler önerilerinizi duymak isterim. Şimdiden teşekkürler :)
bende tatil arayışındayım fikri olanlar yardımcı olabilir mi? denizi çok dalgalı olmayan, temiz, plajı kum olan güzel tatil beldesi önerisi olan var mı? ya da gi memnun kaldığınız,tavsiye edebileceğiniz yerler
Antalya / Alanya gel canım memleketime tatile ..
cok begeneceğine eminim .. deniz,kum,günes .. misss
denizi nasıl çok dalgalı oluyor mu tatlım? çok derin mi mesela. biz ailecek gideceğimiz için. tam yüzme bilmeyen kardeşlerim var o yüzden deniz çok önemli. rahat rahat yüzme öğrenip yüzebilmeleri için.
bende tatil arayışındayım fikri olanlar yardımcı olabilir mi? denizi çok dalgalı olmayan, temiz, plajı kum olan güzel tatil beldesi önerisi olan var mı? ya da gi memnun kaldığınız,tavsiye edebileceğiniz yerler
asos altınoluk o taraflara hiç gitmedim. sen daha önce gittin mi ? denizi filan nasıl? çok kalabalık oluyor mu plajı
Marmaris kleopatra plajını bu konuda çok beğeniyorlar.onun dışında akbük'ün denizini hatırlıyorum, orayı sevebilirsiniz. ve marmaris'ten önce akyaka olabilir
Canım bu akbük dediğin, Didim-akbük değil mi
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ayvalığa giden var mı:)
Tatile gidicez tammuz sonu gibi ben ayvalık istiyorum merak ediyorum. Sessiz sakin olur mu beklentileeimiz neler olmalı. Nerelerde kalabiliriz vs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?