- 19 Haziran 2012
- 1.181
- 6
ramazan bayramında neler yapacaksınız?
ben 2 günlük kısa bir tatil yapmak istiyoruz arkadaşlarla tavsiye verebilir misiniz?? istanbula yakın olması önemli, malum bayramda uçaklar fahiş fiyatlardabütün tatilimiz de yollarda geçmesin yani..
ayvalık-sarımsaklı
avşa adası
gibi alternatifleri düşünüyorum veya 2-3 günlük turlar da olabilir daha karar vermedik. abant turu kapadokya turu, çanakkale turu da var.. çok kararsızım:)
istanbula çok uzak olmayan, denizi güzel yerler ve uygun pansiyon-otel tavsiye edebilecek olan var mı? denizi çok soğuk olmasın pis olmasın bide hemen derinleşmesin kriterlerim bunlar:)
ayy deniz anası olmasın yaa:S en kötü kilyos yaparız napalım.
avşa kalabalık mıymış hmm.. tabi istanbullular için en güzel alternatif dimi
orda güzel bir otelde kalmak lazım zaten, pansiyonlarda sürünmek istemem özel plajı olan biyer olsun gidersem de
sağol canım erdek'i de değerlendireyim bi inceleyim otel falan bakayım bugün
ve geçen sene temmuzda gıttıgım otele bu senede rezervasyon yaptırdım. 15-25 temmuz aralıgında erken rezervasyon fırsat odalarında hersey dahil ücret 69,90. gecen sene cok eglndık ve marmarıs zaten cok guzel bir yer, kaldıgımız otelde cok guzeldı.tur sırketıde cok ılgılıydı ve suan aldıgınızda gercekten uygun oluyo ama 5 gun rezarvasyon yaptırıyosunuz 69,90 dan. sonrasındakı 5 gun bıze 79,90 a geldı yanı toplamda 2 kısılik bır odada hersey dahıl kişi başı 10 gün 750 tl ödedim.
biz mika turda hıc bı sıkıntı yasamadık hatta gecen sene tatılı almadan otelı aradım.. turla almayı dusunuyorum guvenlımı dıye evet dedı resepsıyondakı bayan bana ve o sekılde almıstık kı arkadasla beraber. bızım gırdıgımız tarıhte otelin giriş ücreti 2 kısılık oda 320ydı bız 160 a aldık turla daha hesaplı oluyo..
bız noa nergis beachte kaldık bıde bunun içmeler ve select olanı var onlar denız kenarında degıl o konudada bılgılendıreyım. bız cok arastırdık gecen sene.
cogu arkadasım neden yıne aynı yere gıdıyosun dıyo bana yanı bı bodrum antalya yapın falan dıyolar ama marmarisin eglencesı hıc bı yer tutmaz. alkol kullananlar otelde demlensın. tur sızı 10 tlye otelden otobusle alıyo ve gerı bırakıyo + 1 tanede ıckı dahıl edıyo 10 tl.dıscoda bıra ucretıde 20 tl ıdı ve marmarısın ıkı buyuk dıscosu back street ve arenayla anlasmalı tur şirketi.
benım gıbı eglenmeyı sevenler ıcın 10 numara bı yer
ayrıca tur şirketi safari turları ve yat turuda duzenlıyo onlarında fıyatları uygun ama bıze gecen sene 4 gun yetmedıgı ıcın katılamadık o turlara bu sene acısını cıkaracagız.
merhaba canım;bende her sene Antalya,Bodruma giderim ailemle Marmarise gitmedim hiç şimdi yazını görünce fiyatta çok uygun geldi 10.gün Antalya,1.hafta Marmamaris olabilr dedim kaldığın otel yemekleri ve temizliği nasıldı 5.yaşında mink olunca malum hijyen ön planda oluyor denizi nasıl yazarsan sevinirim tşkler paylaşım için
canım yemekler cok güzel. balık, tavuk, et hersey var tatlısına kadar..yerli içki sınırsız. personel çok ilgili. her gün oda temizliği yapılıyo.
biz aldıktan sonra kotu yorumlarda gorduk cesıtlı sıtelerde ama bırebır yasayan bırı olaraktan ben cok memnun kaldım. bu yorumların cogunu yazanda baska otel ve tur personellerı ve cok karalamalar oluyo tabi.otel beledıye baskanının otelıymıs zaten bızde gıdınce ogrendık. otelde ful rus vardı hatta bızıde cok benzetmısler ruslara. o yuzden rahatsız eden tıpler de yok.. ortam gayet guzel. rakı balık bıle yaptık yanı :))
her otel hakkında yalan yanlış yorumlar yapılıyor canım benim gidip bayıldığım en lüks otellere bile insanlar abuk yorumlar yapmıştı o yüzden giden birinin yorumu önemli benim içintşkler bakacağım Ets de varmı acaba satışı yıllardır oradan yaparım rezervasyonu
ben mikaturdan aldım. ets de varmı bılmıyorum.