- 12 Nisan 2018
- 9.937
- 37.180
- 498
- Konu Sahibi Kaybolmuscennet
Neden illede mersin??Hatayın çol harika oldugunu biliyorum. Gerçekten bizede yakın. Ama mersin sabit şuan.
Hatayda abim öğretmenlik yaptı. Sadece fotolardan bile hayran kaldım.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Neden illede mersin??Hatayın çol harika oldugunu biliyorum. Gerçekten bizede yakın. Ama mersin sabit şuan.
Hatayda abim öğretmenlik yaptı. Sadece fotolardan bile hayran kaldım.
Eşimin bi arkadaşı bir sene önceden tatil paketleri alıp snra gidemezse satıyormuş. Uçak otel herşey dahil paketleri bir sene önceden planlamak iyi olur.Yakınsanız otobüsle de gidersiniz açıkçası biletleri bir ay öncesinden aldık hatta belki daha önce ama kişi başı 250 civarı ödedik. O çok da fark etmiyor bu aralar.
Öyle işte. Neden acaba bende düşündüm şimdi :) teşekkür ederim.Neden illede mersin??
Her yer güzel ülkemizde aslında... şöyle araba olacak bi ay yıllık izin olacak haritadanın bi ucundan başlıycan. Gez gez doyamazsın... malesef imkanlar böyle el veriyor. İlk acemiliğimizi mersin le atalım bir. Azıcık gözümüz açılsın otel vs konusunda.Neden illede mersin??
Antalya otelleri hem daha uygun hem daha belirli tipler var5 gün en az. Sadece otel için 2000 geçmesin dedim.
Mezitli ve erdemli otellerinde de denk geldim kendi plajları vs var.
Ben mersin merkezi sevmiyorum. Sanki bekar grupların mekanı.Yani ilçelerin daha sakin ve aile mekanları oldugunu düşünüyorum.
Öneri veren arkdşlar yanlış anlamasın. Kendim ve eşim adına konuşuyorum. Onu tanıyorum yani.
Yoksa şu mekan iyi değil gitmeyelim demek kötü bi durum değil. Sadece zamanlama önemli :)
Susanoğlundaydik bizGerçekten mi. Ay gitmeden hevesimiz kaçacak. İlçedemiydiniz merkezde mi
İncelemiştim bunları teşekkür ederim.
Teşekkür ederim. Bir kaç iyi otel baktım şimdi. Hrşey dahil oteller. Birgün eksiltince diğer otellerle denk oluyor. O yüzden dediginiz gibi yerleri tercih edicez. Bi sıralama yapıyorum yarın da ararım fiyat içinSizi çok kazıklarlar, İlk sayfada baktığınız otel şehrin içinde orada denize falan girilmiyor. Zaten eylül 15 dedin mi ortalıkta kimse kalmaz mersinde, çok sakin olur. Turizm şehri değil mersin. Eğer gece kulüpleri gezmeler falan düşünülüyorsa iyi bir seçenek olmaz. Arabanız da yoksa gezemezsiniz de gün içinde yani tüm gün otelde olacaksınız. Ayrıca yemeklerin iyi olacağını hiç sanmıyorum. Kısaca nereye giderseniz gidin memnuniyetsiz ayrılmanız olası. Denize yakın olmasını istiyorsanız, Lamos, Royal sebasteye falan bakın, bir arayıp pazarlık edin fiyat açısından balayı çifti olduğunuzu uzun süre kalacağınızı söyleyin. Buralar olmazsa Kız kalesinde otel bakın.
Teşekkür ederim. Bir kaç iyi otel baktım şimdi. Hrşey dahil oteller. Birgün eksiltince diğer otellerle denk oluyor. O yüzden dediginiz gibi yerleri tercih edicez. Bi sıralama yapıyorum yarın da ararım fiyat için
İzin ayarlamak çok zor. Ekipteki herkes izinlerini sırayla alıyor. Bu yüzden tarihi değiştiremiyoruz. Dediğiniz otele baktıkta kendi plajı yok ve yorumlar pek iyi değildi gerçekten.tripadvisor dan yorumları da okuyun, ben sebasteyi tavsiye edince bir bakayım dedim çok kötüymüş. Sırf yol kenarında geçerken denizin dibinde görüyoruz diye söylemiştim. Lamos da yorumlar daha iyi. Arayıp pazarlık yapın 15 eylülden sonra otellerdeki doluluk baya yüksek oranda azalacak Mersinde. Uygun olursa geliriz deyin. Boş oda kalmasındansa müşteri gelmesi iyidir. Ya da 15 eylülde yaz tatilini boş verip kasım aralık gibi çiftehan termal otellerine gidebilirsiniz.
Teşekkür ederim özellikle mayo öneriniz için. Taytlı daha rahat olacak gerçektende. Kapalı değilim normalde çünkü garip olur yani.Kendi plajı olan bi yer olsun eşya taşımak halk plajına gitsen de şeZlong şemsiye parası vermek sinir bozuyor, her şey dahil olursa ne yiycez derdin olmaz. Ayrıca denizin kötü dalgalı falan olma ihtimaline karşılık havuzu da olsun.
2000 civarına süper yemekleri olan bi otel sanırım bulamazsınız ama insan aç da kalmıyor çok güzel olmasa da çeşit bol oluyor.
Ben taytkini kullanıyorum altını kısa tayt ile değiştirdim üstü mayo gibi etekliydi
Haşema kullanma bence çok yapışıyor denizden çıkan hanımların rahat edemediğini gördüm
Çok teşekkür ederim yardımlarınız için. Üç otel sıraladım.Baktıgın yerlerı yıne burdan veya ozelden paylaş yardımcı olalım.bırde eylul 15 demıssın o zamandan sonrrada denıze gırılmezkı ..havuzlu yerlere bakın barı..
Hangisinden bahsettiğinizi anlamadım ya. Benim seçeneklerden birimiBaktım susanoglunda kriti otel var kucuk bır wonasıs ne kadarmış o donemde ..
Polıs kampıyla ıc ıce polıs kampı dedıgımde oyle otellı fılan degıl sahılı kayalık ve dalgalı kesınlıkle berbat.temızlık yemek berbat .sadece havuzu guzel .gezılecek sahılı vs yok yorumları okudunmu ben bır ay once ordaydım