Tatil konusunda tecrübelerinize ihtiyacım var

Kendi plajı olan bi yer olsun eşya taşımak halk plajına gitsen de şeZlong şemsiye parası vermek sinir bozuyor, her şey dahil olursa ne yiycez derdin olmaz. Ayrıca denizin kötü dalgalı falan olma ihtimaline karşılık havuzu da olsun.

2000 civarına süper yemekleri olan bi otel sanırım bulamazsınız ama insan aç da kalmıyor çok güzel olmasa da çeşit bol oluyor.

Ben taytkini kullanıyorum altını kısa tayt ile değiştirdim üstü mayo gibi etekliydi

Haşema kullanma bence çok yapışıyor denizden çıkan hanımların rahat edemediğini gördüm

Gerçekten mi. Tatil yapıcaz derken üşütüp gelmeyelim :)
Bu gidişle karadeniz turuna gidicez.
15 eylulden sonrası ıcın karadenız nasıl olur bılmem ama mersı. Icın bılenler soylesın gırılmez bence ben temmuzda dalgadan gıremedım denıze devamlı havuza gıttık..

Kendi plajı olan bi yer olsun eşya taşımak halk plajına gitsen de şeZlong şemsiye parası vermek sinir bozuyor, her şey dahil olursa ne yiycez derdin olmaz. Ayrıca denizin kötü dalgalı falan olma ihtimaline karşılık havuzu da olsun.

2000 civarına süper yemekleri olan bi otel sanırım bulamazsınız ama insan aç da kalmıyor çok güzel olmasa da çeşit bol oluyor.

Ben taytkini kullanıyorum altını kısa tayt ile değiştirdim üstü mayo gibi etekliydi

Haşema kullanma bence çok yapışıyor denizden çıkan hanımların rahat edemediğini gördüm
Genelde plaj aynı halk plajı ama sezlong semsıye otele gore ayrılmıs oluyor .kucuk koylar var susanoglunda oralarda otele ozel plaj ..ama zaten 15 eylulden sonra guneste kalmaz sezlong semsıye ısteyecek ınsanda kalmaz ..

Mersin de genelde pansiyonlar var otel derseniz bence Antalya tarafı ama illa Mersin diyorsanız erdemli de liparis otel var 5yıldızlı denize Sıfır tavsiye ederim Mersin için en iyisi diyebilirim ama asla Antalya otellerini tutmaz bu da bir gerçek
Aynen otel ve mersın cok tezat oluyor dımı:))

Mersin de genelde pansiyonlar var otel derseniz bence Antalya tarafı ama illa Mersin diyorsanız erdemli de liparis otel var 5yıldızlı denize Sıfır tavsiye ederim Mersin için en iyisi diyebilirim ama asla Antalya otellerini tutmaz bu da bir gerçek
Bahsettiğiniz otel gerçekten güzelmiş baktıklarıma göre. Fiyatıda nerdeyse bin tl artıyor ama yinede seçeneklere ekledim.

Marmaris Köyceğiz gibi yerlerde yarım pansiyon gidin. Özellikle plajı yakın olanları seçersen güzel olur. Yüzme bilmiyorsunuz denizi sakin olmalı iyi olur. Bazı otellerin özel plajları var en güzeli o bence. Proxyle bookinge girip Mersin otelleri diye aratın ve yorumlara bakın ona göre tercihinizi yapın derim. Ben hep bookingden ayarlıyorum.

Yaprakli koy yazin internetten mersin icin oraya bakabilirsiniz,pansiyon olur hatta cadir bile kiralayabilirsiniz.

Ayrica bogsak burayada gidebilirsiniz internetten yazinca cikar

Otel ismi veya link paylaşmak yasak mı ki acaba.
Eşime bi otel linki attım da. Orası yarım pansiyon dedi. Pek anlamıyorum. Yani sadece kahvaltı dahil demek istedi galiba.
Hayır sabah akşam demek gidecekseniz herşey dahile gidin asıl keyif öyle çıkar.mersini bilmiyorum biz izmirliyiz egeyi düşünün derim antalya kotu

Biz 2.500 7 gün bodrum ortakentte plaja sıfır herşey dahil bulduk. Bizim de aracımız yok o yüzden havaalnından ya da otogardan rahat gidebileceğimiz bi otel bulduk. Yorumları da iyi biz de 10 eylülde gidicez.

Hatay arsuzu tavsiye ederim.. hem plajı güzel hem oteller hemen plajın önünde hemde fiyatlar uygun...genel olarak bi çok tatil yerine göre fiyatlar baya uygun.. mersin dediniz diye yakın olarak hatayı tavsiye ettim :KK66:
Hatayın çol harika oldugunu biliyorum. Gerçekten bizede yakın. Ama mersin sabit şuan.
Hatayda abim öğretmenlik yaptı. Sadece fotolardan bile hayran kaldım.

Back
X